A designmarket.hu a weboldal kellemesebb felhasználása érdekében cookie-kat használ, amikor megnyitod az oldalt az "OK" gombra kattintva hozzájárulsz, hogy elfogadod használatukat. A cookie-król az adatvédelmi szabályzatunk ad részletesebb tájékoztatást. OK
Termékek Menü
   
Ön itt jár: > >

Márkák

    

 

„tökéletes formák a szépség és fenntarthatóság szellemében”

A skandináv designt visszatükröző lámpák megalkotásakor a koppenhágai cég tervezői az esztétika, az egyszerűség és a funkcionalitás elvét követik egy csipet kézművességgel megfűszerezve.

A fenntarthatóság mellett, a skandináv tájkép ihlette formavilág is erősíti a lámpák természetközeliségét. Az esztétika és környezettudatosság nemcsak a termékek anyaghasználatában és felépítésében jelenik meg, hanem azok csomagolásánál sem áll meg.

A környezettudatosságot szem előtt tartó cégpolitika átgondolt koncepción alapul. Az anyagválasztás, a szétszedhető alkotóelemek, lehetőséget adnak a kis helyigényű csomagolásra, amely optimalizálja, egyben csökkenti a termékek szállítása okozta környezetszennyezést is. A koncepció egyik fontos szempontja volt az is, hogy az elemekből összeállítható ötletes lámpák elérhetővé vállhassanak mindenki számára.

2008 óta mára a VITA világszerte megtalálható több mint 2000 üzletben és 40 országban elérhető.

„a fény rendkívül sokoldalú”

A hatalmas termékkínálat és a termékek nyújtotta világítás funkciója mellett a német cég nagy hangsúlyt fektet a magas színvonalú gyors szolgáltatásra, rövid szállítási határidővel, a termékek magas minőségével és azok elérhető ár-érték arányával.

A gyors kiszolgálást és rövid idejű szállítást a 98%-os németországi központi raktárkészlet biztosítja.

 

„hosszútávban gondolkodunk, velünk a jövő világos, ha világításról van szó”

A termékek mögött folyamatos termékfejlesztés, új megoldások, technológiák keresése, intelligens vezérlésbe való csatlakozás, magas mínőségi előírásoknak való megfelelés, labortesztelések állnak.

A széles termékválaszték lehetővé teszi, hogy minden területen több árfekvésben is kedvünkre válogathassunk a lámpák között.