Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sakktábla & Sakk játék készlet

A sakk táblajáték története a legendák korába nyúlik vissza. Az első ismert sakkváltozat Indiában alakult ki, i.sz. 600 körül, míg az első könyv, amely kizárólag a sakkról szólt, 1471-ben jelent meg. Az évezredes hagyományokkal rendelkező játék első nemzetközi megmérettetését Londonban, 1851-ben rendezték. A sakk játék szabályait világszerte csaknem 800 millió ember ismeri, mely annak köszönhető, hogy közismerten jó értelemfejlesztő játék és remek szellemi megmérettetés, mely gyerekkortól egészen idős korig nyújt izgalommal és gondolkodással teli perceket a játékosok számára.
Bizonyára Te is egyetértesz velünk abban, hogy egy minőségi, impozáns sakk készletnek minden otthonban megvan a helye, mely lakberendezési tárgyként is impozáns kiegészítő, büszkén mutatva, hogy a játék iránti szenvedély benned is megvan.
Fedezd fel minőségi sakk készleteinket, melyek nászajándéknak, vagy különleges alkalmakra is remek választásnak bizonyulnak. Legyen tiéd egy életre szóló sakk készlet, mely rengeteg örömet és izgalmas percet fog szerezni mindazoknak akik, játszanak vele.
Rendezés:
73.000 Ft
Raktáron (1-3 munkanap)
Umbra, BUDDY CHESS, fém, üveg, natúr fa, színű fa, anyagú emberke figurák ihlette asztaldísz, modern sakk készlet, 1005304-390
109.500 Ft
Előrendelhető
Umbra, WOBBLE CHESS, dió, színű bükkfa, anyagú kelj-fel-jancsi, sakk készlet, 377601-656

Építkezel, felújítasz?

Építkezel, felújítasz?
 

Tudjuk, hogy már így is túl sok időd és energiád emésztette fel az építkezés. Lépj velünk kapcsolatba, és mi személyesen segítünk megtalálni a projektedhesz legmefelelőbb termékeket, melyekben biztosan nem fogsz csalódni!

Kattints ide és elmondjuk hogyan

Belsőépítész - lakberendező
- kivitelező vagy?

Megrendelőidnek a legjobb szolgáltatást szeretnéd nyújtani. Kevés időt szeretnél feleslegesen eltölteni a projekthez leginkább illő termékek megtalálásával. Mellényúlni végképp nem szeretnél.

Kattints ide, van számodra egy ajánlatunk