Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

​Nyilatkozat

Elállási/Felmondási nyilatkozat (2. melléklet a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelethez)

Csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki!

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet szerint a vásárló a szerződéstől 14 napon belül indokolás nélkül elállhat. A termék megrendelése esetén a termék átvételétől, a szerződéskötés napjától számítandó az elállási határidő. Elállási jogát a Vásárló a szerződés megkötésének és a termék megérkezése közötti időszakban is gyakorolhatja.

Alulírott
kijelentem, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:
A terméket kérjük hibátlan, sérülésmentes csomagolásban, használatlan állapotban küldd vissza nekünk az alábbi címünkre: Designmarket, 1112 Budapest, Káani út 3/a

Építkezel, felújítasz?

Építkezel, felújítasz?
 

Tudjuk, hogy már így is túl sok időd és energiád emésztette fel az építkezés. Lépj velünk kapcsolatba, és mi személyesen segítünk megtalálni a projektedhesz legmefelelőbb termékeket, melyekben biztosan nem fogsz csalódni!

Kattints ide és elmondjuk hogyan

Belsőépítész - lakberendező
- kivitelező vagy?

Megrendelőidnek a legjobb szolgáltatást szeretnéd nyújtani. Kevés időt szeretnél feleslegesen eltölteni a projekthez leginkább illő termékek megtalálásával. Mellényúlni végképp nem szeretnél.

Kattints ide, van számodra egy ajánlatunk