Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Alkoholos kézfertőtlenítő folyadékok

A híg folyadék állagú, rendkívül magas alkoholtartalmú fertőtlenítő folyadékokat elsősorban orvosi felhasználásra fejlesztették ki. Nagyon hatékonyak a kórokozók elpusztításában, így használatuk régóta bevett gyakorlat. 

A híg folyadékok adagolására minden esetben a pumpás, spray elven működő adagolók alkalmasak, melyek kis mennyiséget levegővel elkeverve porlasztanak a kezünkre, így nem folyik le a kezünkről, könnyen be tudjuk dörzsölni a kezünket velük.  

A kompakt, pumpás szórófejjel ellátott kivitelt magaddal tudod vinni, így bármikor kéznél lesz, ha biztosra akarsz menni a kéz vagy akár felületek fertőtlenítése során.

Rendezés:
1.000 Ft
Raktáron (1-3 munkanap)
Zazusept Alkoholos Kézfertőtlenítő Folyadék - 200ml-es pumpás spray 
10.750 Ft
Raktáron (1-3 munkanap)
Zazusept Alkoholos kézfertőtlenítő Folyadék - 5l-es kannás utántöltő kiszerelés
2.920 Ft
Raktáron (1-3 munkanap)
Zazusept Alkoholos kézfertőtlenítő Folyadék - 1l-es utántöltő flakonos kiszerelés

Építkezel, felújítasz?

Építkezel, felújítasz?
 

Tudjuk, hogy már így is túl sok időd és energiád emésztette fel az építkezés. Lépj velünk kapcsolatba, és mi személyesen segítünk megtalálni a projektedhesz legmefelelőbb termékeket, melyekben biztosan nem fogsz csalódni!

Kattints ide és elmondjuk hogyan

Belsőépítész - lakberendező
- kivitelező vagy?

Megrendelőidnek a legjobb szolgáltatást szeretnéd nyújtani. Kevés időt szeretnél feleslegesen eltölteni a projekthez leginkább illő termékek megtalálásával. Mellényúlni végképp nem szeretnél.

Kattints ide, van számodra egy ajánlatunk