Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Alkoholos kézfertőtlenítő gélek

Az alkoholos kézfertőtlenítő gélek sűrűbb állagúak, így kezünkre juttatva nem folynak le róla, biztosítva a folyékony szappanokkal történő kézmosás megszokott kellemes élményét akkor is, ha nincs lehetőségünk vizet használni a kézmosáshoz. A gélek magasabb mennyiségben tartalmaznak illat- és hidratáló anyagokat, így rendszeres használat mellett sem szárítják ki a kezed, bőröd mindig puha és illatos lesz, a kézfertőtlenítést követően is.

A sűrűbb, zselés állagú gélek kis kinyomós kiszerelésben kaphatók, míg a sűrű folyadék állagú gélek, melyek konzisztenciája nagyon hasonló a folyékony szappanokéhoz, remekül alkalmasak olyan pumpás adagoló készülékekben való használatra, melyek alapvetően folyékony szappanok és mosogatószerek adagolására lettek kifejlesztve.

Ha igazán környezettudatos vagy és ezt az alkoholos kézfertőtlenítés során is gyakorolni szeretnéd, a eldobható flakonok használata helyett vásárolj egy utántölthető adagoló készüléket és egy nagyobb, utántöltő kiszerelésű gélt, és máris sokat tettél a környezetedért és a szebb, egészségesebb jövődért.

Rendezés:
11.850 Ft
Raktáron (1-3 munkanap)
Zazu Alkoholos Kézfertőtlenítő Gél - 5l-es kannás utántöltő kiszerelés
3.290 Ft
Raktáron (1-3 munkanap)
Zazu Alkoholos Kézfertőtlenítő Gél - 1l-es kupakos utántöltő kiszerelés
750 Ft
Raktáron (1-3 munkanap)
Zazu Alkoholos Kézfertőtlenítő Gél - 100ml-es kis flakonos kiszerelés
3.790 Ft
Raktáron (1-3 munkanap)
Zazu Alkoholos Kézfertőtlenítő Gél - 1l-es utántöltő kiszerelés pumpás adagoló kupakkal.
590 Ft
Raktáron (1-3 munkanap)
Zazu Alkoholos Kézfertőtlenítő Gél - 50ml-es mini kiszerelés

Építkezel, felújítasz?

Építkezel, felújítasz?
 

Tudjuk, hogy már így is túl sok időd és energiád emésztette fel az építkezés. Lépj velünk kapcsolatba, és mi személyesen segítünk megtalálni a projektedhesz legmefelelőbb termékeket, melyekben biztosan nem fogsz csalódni!

Kattints ide és elmondjuk hogyan

Belsőépítész - lakberendező
- kivitelező vagy?

Megrendelőidnek a legjobb szolgáltatást szeretnéd nyújtani. Kevés időt szeretnél feleslegesen eltölteni a projekthez leginkább illő termékek megtalálásával. Mellényúlni végképp nem szeretnél.

Kattints ide, van számodra egy ajánlatunk