Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

Alkoholos kézfertőtlenítő gélek

Az alkoholos kézfertőtlenítő gélek sűrűbb állagúak, így kezünkre juttatva nem folynak le róla, biztosítva a folyékony szappanokkal történő kézmosás megszokott kellemes élményét akkor is, ha nincs lehetőségünk vizet használni a kézmosáshoz. A gélek magasabb mennyiségben tartalmaznak illat- és hidratáló anyagokat, így rendszeres használat mellett sem szárítják ki a kezed, bőröd mindig puha és illatos lesz, a kézfertőtlenítést követően is.

A sűrűbb, zselés állagú gélek kis kinyomós kiszerelésben kaphatók, míg a sűrű folyadék állagú gélek, melyek konzisztenciája nagyon hasonló a folyékony szappanokéhoz, remekül alkalmasak olyan pumpás adagoló készülékekben való használatra, melyek alapvetően folyékony szappanok és mosogatószerek adagolására lettek kifejlesztve.

Ha igazán környezettudatos vagy és ezt az alkoholos kézfertőtlenítés során is gyakorolni szeretnéd, a eldobható flakonok használata helyett vásárolj egy utántölthető adagoló készüléket és egy nagyobb, utántöltő kiszerelésű gélt, és máris sokat tettél a környezetedért és a szebb, egészségesebb jövődért.

Rendezés:
Az oldal tetejére