Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Utántölthető alkoholos kézfertőtlenítő adagolók

Az alkoholos kézfertőtlenítő géleket arra fejlesztették ki, hogy a hagyományos, folyékony szappannal törtnő kézmosás érzetét adják. Magasabb illatanyag és hidratálószer tartalmuknak köszönhetően tartós használat mellett sem szárítják ki a bőrt, minden egyes kézfertőtlenítés után illatos és puha marad a kezünk.

A géleket állaguk szerint a sűrű folyadéktól a zselés konzisztenciájú gélekig lehet kapni, melyek nagy előnye, hogy a kézről ne folynak le . Míg a zselés állagúak inkább a kis, kinyomós tubusos kiszerelés esetén előnyösek, a sűrű folyadék állagú gélek remekül használhatók folyékony szappanok és mosogatószer adagolására kifejlesztett pumpás vagy automata szenzoros szappanadagolókban is. 

A kézi működtetésű pumpás készülékek kiválóan alkalmasak rá, hogy bárhol kihelyezzük, és a megfelelő állagú, sűrű folyadék állagú géllel feltöltve környezettudatosan és költséghatékonyan biztosítsunk lehetőséget a kézfertőtlenítésre ott is, ahol nem áll rendelkezésre víz a kézmosáshoz.

 Az érintésmentes, szenzoros automata szappan és kézfertőtlenítő adagoló a tökéletes higiénia záloga. Csak tedd alá a kezed, és máris tökéletes mennyiségű kézfertőtlenítő gélt pumpál a kezedre, anélkül, hogy bármit is meg kellene érintened. 

Rendezés:
16.500 Ft
Raktáron (1-3 munkanap)
Umbra OTTO LG 255ML SENSOR nikkel színű fém-műanyag anyagú szenzoros szappanadagoló érzékelős, érintés nélküli működés (4x AAA-elemmel működtethető) 1012609-410
5.200 Ft
Raktáron (1-3 munkanap)
Umbra PENGUIN fekete színű műanyag anyagú pumpás asztali szappanadagoló 330190-040
23.700 Ft
Rendelhető (2-4 hét)
Blomus Areo 220 ml matt acél színű fém-műanyag anyagú fali folyékony szappanadagoló 68804
11.300 Ft
Raktáron (1-3 munkanap)
Blomus Ara antracit színű műkő anyagú kerámia hatású folyékony szappanadagoló 68861
17.500 Ft
Rendelhető (2-4 hét)
Blomus Areo 110 ml matt acél színű műkő-fém-műanyag anyagú asztali kicsi folyékony szappanadagoló 68803
21.400 Ft
Rendelhető (2-4 hét)
Blomus Areo 220 ml polírozott acél színű fém-műanyag anyagú asztali folyékony szappanadagoló 68812
3.500 Ft
Raktáron (1-3 munkanap)
Umbra, TOUCH, fekete, színű ABS, anyagú pumpás, folyékony, szappanadagoló, az átlátszó alsó tartály mutatja a kézmosó folyadék szintjét, 023273-040
4.300 Ft
Raktáron (1-3 munkanap)
Umbra, STEP, fehér, színű melamin, anyagú pumpás, folyékony, szappanadagoló, króm adagolóval, 023838-660

Építkezel, felújítasz?

Építkezel, felújítasz?
 

Tudjuk, hogy már így is túl sok időd és energiád emésztette fel az építkezés. Lépj velünk kapcsolatba, és mi személyesen segítünk megtalálni a projektedhesz legmefelelőbb termékeket, melyekben biztosan nem fogsz csalódni!

Kattints ide és elmondjuk hogyan

Belsőépítész - lakberendező
- kivitelező vagy?

Megrendelőidnek a legjobb szolgáltatást szeretnéd nyújtani. Kevés időt szeretnél feleslegesen eltölteni a projekthez leginkább illő termékek megtalálásával. Mellényúlni végképp nem szeretnél.

Kattints ide, van számodra egy ajánlatunk