Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

esőmérők & csapadékmérők

Tudd mindig pontosan mikor van növényeidnek szüksége öntözésre kerti esőmérők segítségével!

Alábbi kínálatunkban olyan design csapadékmérő edényeket találsz, amik nemcsak tökéletesen illeszkednek a kertedbe, de kiváló minőségüknek köszönhetően hosszú éveken át nyújtanak hasznos segítséget a növények öntözésekor.

Tedd könnyebbé növényeid gondozását design csapadékmérők segítségével!

Rendezés:

CAMPO átlátszó rozsdamentes acél esőmérő csapadékmérő

Raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
25.790 Ft 21.920 Ft

Csapadék mérése stílusosan

Kertbarátok számára egy-egy eső után a csapadék mennyiség mérése nagyon fontos lépés a növények megfelelő gondozásához és mind a túlöntözés, mind az alulöntözés és kiszáradás elkerüléséhez.

Pusztán ránézésre nehéz megállapítani, hogy pontosan mennyi eső esett, egy esőmérő edény segítségével azonban gyerekjáték a csapadék mérése. A csapadékmérő edény okos kialakításának köszönhetően azonnal biztos lehetsz benne, hogy mennyi eső hullot, és kerted mennyi csapadéknak volt kitéve, így a növények gondozása is leegyszerűsödik. A design formatervnek köszönhetően pedig ezek az egyszerű eszközök tökéletesen illeszkednek a legszebb kertekbe is. 

A webshopunkban megtalálható csapadékmérő edények emellett kifejezetten kültéri használatra lettek kifejlesztve, kiváló minőségüknek hála így nem kell attól tartanod, hogy néhány fagyosabb, esősebb, szelesebb vagy épp napfényes nap után használhatatlanná válnának. A megfelelő anyaghasználkatnak, rozsdamentes acélnak köszönhetően hosszú évekig lesznek segítségedre a kertben.

Tedd könnyebbé növényeid gondozását design csapadékmérők segítségével!

Az oldal tetejére