Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hogyan tudsz időt spórolni lakberendezési termékek vásárlása során?

Hogyan tudsz időt spórolni lakberendezési termékek vásárlása során? Egy vásárló termékenként átlagosan 3,5 órát tölt el hasonló árucikkek összehasonlításával, mire meghozza a végleges döntést. Ez egy ingatlan projekt esetén végeredményben akár több hetet is felemészt. Bizonyára számodra is ismerős a probléma.

Mikor vásárolsz meg egy lakberendezési terméket?

Két eset van. Vagy beleszeretsz és nem érdekel semmi, csak az, hogy minél hamarabb a tiéd legyen, vagy végiggondolod az összes eshetőséget és racionális döntést hozol.

Ahhoz, hogy nyugodt szívvel tudj dönteni valaminek a megvásárlásakor, azt tapasztaltuk, hogy négy fő szempontnak kell megfeleljen az adott termék:

  1. Tökéletesen el kell látnia a funkcionális szerepét
  2. Tükröznie kell a stílusod, egyéniséged
  3. Megfelelő minőségérzetet kell, hogy sugározzon
  4. Biztosnak kell lenned benne, hogy megéri megvásárolni 

Azt tapasztaljuk, hogy aki nincs benne napi szinten valamiben, annak ez nem mindig ennyire egyszerű, pláne ha nem ez a szakmája. Ekkor kezd el összezavarodni és hezitálni.

Ki tud segíteni Neked gyorsan megtalálni azokat a lakberendezési termékeket, melyeket később biztosan megszeretsz?

Egy jó lakberendező vagy belsőépítész minden bizonnyal, hiszen ez a szakmája és nem megélhetési kérdés számára, hogy rádumáljon valamire, ami nem biztos, hogy jó Neked.

Az értékesítőkkel, bolti eladókkal már picit érdemes óvatosabban bánni, de köztük is van sok kiváló szakember, aki tökéletesen ért a szakterületéhez, és valóban az ő portékája az egyik legkiválóbb a piacon.

Az már kevésbé valószínű, hogy az egész ingatlanodra rálátása lesz, így megint csak kérdéses, hogy az összhang meglesz e a végén.

Rengeteg időd és energiád mehet el rá, mire megtalálod a megfelelő termékeket. 

Hogyan tudod önmagad meghozni a jó döntéseket?

A Designmarketnél azt tűztük ki célul, hogy segítsünk ebben Neked!

Minket nem elsősorban a termékek minden áron történő értékesítése vonz, sokkal inkább az tölt el örömmel, ha ötletes, szerethető, mindemellett kiváló minőségű termékeket tudunk ajánlani Neked, ami később hosszú éveken át örömet okoz majd számodra.

Azokat a gyártókat keressük akik hasonlóan gondolkodnak és az ő termékeik közül választjuk ki a legjobbakat.

A Designmarket webáruházban minden egyes termék megéri a pénzét, mert tökéletesen betölti a szerepét, amire tervezték.

Személyesen ismerkedtünk meg a gyártó cégekkel és termékeikkel és a saját bőrünkön tapasztaltuk meg a termékek tulajdonságait, mivel a saját projektjeinken is ezeket használjuk.

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg ismerőseiddel! 

Építkezel, felújítasz?

Építkezel, felújítasz?
 

Tudjuk, hogy már így is túl sok időd és energiád emésztette fel az építkezés. Lépj velünk kapcsolatba, és mi személyesen segítünk megtalálni a projektedhesz legmefelelőbb termékeket, melyekben biztosan nem fogsz csalódni!

Kattints ide és elmondjuk hogyan

Belsőépítész - lakberendező
- kivitelező vagy?

Megrendelőidnek a legjobb szolgáltatást szeretnéd nyújtani. Kevés időt szeretnél feleslegesen eltölteni a projekthez leginkább illő termékek megtalálásával. Mellényúlni végképp nem szeretnél.

Kattints ide, van számodra egy ajánlatunk