Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hello! Ez itt a Designmarket partner program. Dolgozzunk együtt a sikereidért!

Hello! Ez itt a Designmarket partner program. Dolgozzunk együtt a sikereidért! Te is sokat dolgozol azon, hogy megrendelőidnek a legszebb ingatlanokat alkosd meg. Minden bizonnyal kapcsolatba kerülsz számtalan lakberendezési termékkel, üzlettel a munkád során. Szívesen is ajánlod a termékeiket, ha jók és megkönnyítik a munkád. Mit szólnál hozzá, ha ezzel még pénzt is tudnál keresni?

Designmarket partner programját Neked találtuk ki!

Mi is belsőépítészek vagyunk. Tervezünk és kivitelezünk. Tudjuk milyen jó érzés az, amikor megkapjuk a megfelelő segítséget a munkánkhoz, ami által a megfelelő terméket tudjuk ajánlani ügyfeleinknek,  pontosan azt amire szükségük van. A hab a tortán az, amikor a gyártókkal, forgalmazókkal való sikeres együttműködés még anyagilag inspiráló tud lenni.

Képzeld el, hogy mától ismersz egy csapatot, aki segít a munkádban és üzletileg is partnerként tekint Rád.

Több mint száz belsőépítészeti és építészeti projekten vagyunk túl, tudjuk mitől jó egy belsőépítészeti terv, mik azok a lakberendezési termékek amelyek pontosan megfelelnek a tervezői elképzeléseknek.
Megtapasztaltuk azt is, hogy mire és hogyan van szüksége a kivitelezőnek a hatékony munkához. Fontosnak tartjuk és hiszünk a személyes kapcsolat, a közös munka inspiráló erejében.

Veled is szeretnénk együttműködni a sikereid érdekében!

Mi az a Designmarket partner program és hogyan segít Neked?

A Designmarket Partner program sokkal több mint egy Affiliate rendszerű együttműködés. Minden személyes tudásunkat beleadjuk, hogy segítségedre legyünk a projektjeid során.

A következőket tudjuk számodra nyújtani:

 • Személyes szaktanácsadás, ahol legjobb tudásunk szerint támogatunk Téged tervezési vagy kivitelezési munkáid során annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb lakberendezési termékeket tudd ügyfeleidnek ajánlani.
 • Biztosítunk számodra egy személyes elérhetőséget, ahol telefonon vagy e-mailben felteheted a kérdéseid, amelyekre mihamarabb válaszolunk. 
 • Egyedi, márka szintű projekt kedvezményeket biztosítunk számodra és ügyfeled számára.
 • Több mint 120, nagyszerű termékeket gyártó partnerünk kínálatából válogatjuk össze a termékeket a projektjeidhez, így nem csak a webáruházunk kínálata érhető el számodra!
 • Biztosítunk számodra a Designamrket.hu webáruház rendszerébe egy egyedi belépést biztosító logint, mely kedvezményes vásárlásra jogosít fel.
 • Designmarket.hu Affiliate account, ahol általad regisztrált ügyfeleid vásárlásait tudod nyomon követni. (A pontos részleteket és ajánlatot privát e-mailben küldjük el)
 • Amennyiben igényled, feliratkozhatsz belső hírlevelünkre ahol az újdonságainkról, akcióinkról elsőként értesülhetsz. Nem bombázunk sok felesleges infóval. Kevés, ugyanakkor velős hírlevelet küldünk!

Milyen szakterületeknél tudunk segíteni?

 • Világítástechnika: Lámpák és kapcsolók
 • Intelligens épületek tervezése és termékek beszerzése
 • Minden ami gépészet (Vízszerelés, Fűtés, hűtés, légkezelő berendezések)
 • Megújuló energia alapú rendszerek (Napelem, napkollektor, elektromos autó töltők)
 • Hideg burkolatok
 • Meleg burkolatok
 • Falburkolatok, tapéták és szőnyegek
 • Lakberendezési kiegészítők
 • Egyedi gyártású bútorok
 • Márkás design bútorok

Miért nem specializálódott a Designmarket egy termékkörre, mondjuk lámpákra vagy burkolatokra?

Azért nem, mert a mi termékünk a tökéletes, összehangolt belsőépítészeti tér. Ahhoz értünk, hogy hogyan hangoljuk össze a legkiemelkedőbb terveket a legkiemelkedőbb kivitelezési munkálatokkal és anyagokkal. 
Abban van nagy tapasztalatunk, hogy ezen munkálatokhoz miként tudjuk eljuttatni a megfelelő termékeket, pont akkor amikor szükség van rájuk és beépítésre kerülnek. 

Az igényes belsőépítészeti projektek leszervezéséhez értünk és ahhoz, hogy hogyan kell több mint 100 beszállítóval, tervezőkkel és kivitelezőkkel együtt dolgozni az egy projekteken.

Legyél Te is a Designmarket kiemelt partnere!

Írj egy emailt az affiliate@designmarket.hu címre az elérhetőségeddel, küldd el a vállalkozásod adatait, elérhetőségeit, és pár szavas bemutatkozásod.
Csapatunk hamarosan felkeres, és elküldjük számodra a partnerprogramunk részleteit.

Kik a Designmarket kiemelt partnerei?

Hozzád hasonló szakemberek, vállalkozók, akik rendszeresen dolgoznak lakberendezési termékekkel és szeretnék megragadni az üzleti lehetőséget és anyagilag is profitálni abból ha egy termék értékesítésébe munkát fektetnek.

 • Lakberendezők
 • Belsőépítészek
 • Építészek
 • Kivitelezők

Mi történik miután jelentkezel a programhoz?

Elküldjük számodra e-mailben a részleteket, hogy el tudd dönteni a jövőben szeretnél e velünk dolgozni és pénzt keresni a közös munkával.

A programhoz való jelentkezés semmilyen kötelezettséggel, költséggel nem jár és nem is bombázunk kéretlen levelekkel, telefonhívásokkal.

Ha segítségre vagy valamilyen termékre van szükséged, állunk a rendelkezésedre!
A jelentkezésed követően amennyiben szerződést kötsz velünk, viszonteladói jogosultságod és kedvezményeid azonnal életbe lépnek.

Mibe kerül a viszonteladói tagság? Ingyenes?

Igen ingyenes! Semmibe nem kerül, kedvezményeket kapsz és mi fogunk fizetni Neked.

Csatlakozz most!

Lépj velünk kapcsolatba és mi elküldjük a program részleteit Neked. Írj egy bemutatkozó emailt   affiliate@designmarket.hu

 

Építkezel, felújítasz?

Építkezel, felújítasz?
 

Tudjuk, hogy már így is túl sok időd és energiád emésztette fel az építkezés. Lépj velünk kapcsolatba, és mi személyesen segítünk megtalálni a projektedhesz legmefelelőbb termékeket, melyekben biztosan nem fogsz csalódni!

Kattints ide és elmondjuk hogyan

Belsőépítész - lakberendező
- kivitelező vagy?

Megrendelőidnek a legjobb szolgáltatást szeretnéd nyújtani. Kevés időt szeretnél feleslegesen eltölteni a projekthez leginkább illő termékek megtalálásával. Mellényúlni végképp nem szeretnél.

Kattints ide, van számodra egy ajánlatunk