Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

földön álló fogasok & akasztók

Ha azt mondjuk, kabáttartó, te jó eséllyel azt mondod... előszoba? Pedig az álló fogas nem csak ott mutat jól: gardróbban, hálószobában, irodában vagy konferenciateremben egyaránt dekoratív, hasznos bútordarab.

Az alábbi design megoldások munkahelyi és otthoni környezetben is stílusosan mutatnak, stabil kialakításuknak köszönhetően pedig kabátok, táskák, esernyők garmadájával is gond nélkül megbirkóznak.

Csapj le te is a legegyedibb földön álló fogasokra!

Rendezés:

PILLAR COAT barna-fekete fa álló kabátakasztó fogas

Rendelhető
Várható szállítás: 2023. június 30.
58.890 Ft

PILLAR STOOL barna-fekete fa sámli és kabátakasztó álló fogas

Előrendelhető
Várható szállítás: 2023. július 21.
68.390 Ft

PILLAR STOOL fehér-natúr fa sámli és kabátakasztó álló fogas

Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2023. június 12.
68.390 Ft

FLAPPER dió-arany 170cm magas modern fa álló fogas behajtható akasztókkal

Előrendelhető
Várható szállítás: 2023. július 21.
79.790 Ft

Nem csak előszobába: az álló fogas előnyei

Akár a saját vagy a családi kabátok tárolásáról van szó, akár vendégek holmijairól, a földön álló fogas a legkézenfekvőbb megoldás. A ruhafogas állványok jellemzően masszívabb, stabilabb kialakításúak annak érdekében, hogy több és súlyosabb ruhadarabot is (rád gondolunk, téli kabát) gond nélkül elbírjanak. Mindezzel együtt mobilisak, így a falra szerelhető változatokkal ellentétben bármikor másik helyre mozgathatod át, vagy el is teheted szem elől amikor nincs rá szükség.

Az álló fogas azonban az előszobán kívül is remek szolgálatot tesz sok, jellemzően olyan helyeken, ahova sokan járnak. Vendégek, ügyfelek, páciensek fogadása esetén is jó ötlet egy stílusos álló fogast elhelyezni a szobában, rendelőben, irodában vagy konferenciateremben, hogy ruhaakasztóval kínálhasd az ott megfordulókat.

Otthonodon belül pedig hálószobában vagy gardróbban is dekoratív bútordarab válhat belőle, ahol a kabátokon kívül köntösök, táskák és egyéb kiegészítők is jól mutatnak rajta.

Kedvenc design földön álló fogasaink

A földön álló akasztó általában nem folyamatosan, inkább alkalomszerűen funkcionál tárolóként, tehát fontos, hogy kabátok nélkül, üresen is jól mutasson és ne üssön el a helyiség berendezésétől és stílusától.

Webshopunkba a legötletesebb designer álló fogasokat válogattuk össze, amik önmagukban is gyönyörű kiegészítői lesznek az otthoni vagy munkahelyi környezetnek. Kiváló minőségük és anyaghasználatuk mellett ötletes formatervvel bírnak, így például öltözködést megkönnyítő, ülőkével ellátott darabok és behajtható akasztós modern ruhaakasztó állványok közül is válogathatsz.

Fedezd fel te is a legkreatívabb földön álló ruhafogasokat, varázsold elegánsabbá irodádat és otthonodat egyaránt!

Az oldal tetejére