Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

design páraelszívók & szagelszívók

Mondjuk ki: a legínycsiklandó ételek illata is jobb, ha csak kis területre korlátozódik az evés ideje alatt, és nem áll meg egész nap a lakásban. Ezek a design szagelszívók friss levegőt és gyönyörű megjelenést garantálnak a konyhádnak.

A kiváló minőségű, csendes működésű konyhai elszívók segítségével nemcsak a kellemetlen vagy épp túl erős szagoktól szabadulhatsz meg gyorsan és hatékonyan főzés közben, de a berendezés és a bútorok élettartamát is meghosszabbíthatod. A páraelszívók megakadályozzák, hogy a víz forralása és egyéb főzési folyamatok közben keletkező gőz tönkre tegye a konyhabútort vagy zsíros réteget képezzen rajta, így konyhád üdébb, frissebb és higiénikusabb marad. Kedvenc tervezőink arról is gondoskodtak, hogy ezek a gépek alacsony fogyasztásúak, nagyon halkak ugyanakkor dekoratívak is legyenek.

Frissítsd fel konyhádat mind levegő mind külső szempontjából. A design páraelszívók és szagelszívók segítségével karakteres vagy akár színes is lehet az élet, miközben a legfinomabb ételek készülnek éppen.
Rendezés:

50'S style retro fehér fali páraelszívó

Előrendelhető
Várható szállítás: 2021. november 03.
961.900 Ft

50'S style retro krém fali páraelszívó

Előrendelhető
Várható szállítás: 2021. november 03.
969.900 Ft

50'S style retro piros fali páraelszívó

Előrendelhető
Várható szállítás: 2021. november 03.
957.900 Ft
Az oldal tetejére