Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

esernyőtartók

Ének az esőben, az esernyő pedig a helyén: így lesznek még az esős napok is sokkal szebbek. Az előszobád pedig az alábbi, modern esernyőtartókkal!

Egy minőségi esernyőtartó szuper bútordarabja bármelyik előszobának vagy épp irodának: egyrészt állandó helyet biztosít az esernyőknek, ahol mindig megtalálod őket, másrészt segít azok megszárításában és a tisztaság fenntartásában, ráadásul dekoratív kiegészítője lehet a berendezésnek is.

Felejtsd el az elkallódó és előszobát eláztató esernyők problémáját, tárold őket stílusosan és kényelmesen a legszebb esernyőtartókban!

Rendezés:

HOLDIT Esernyőtartó, Fekete, Fém

Raktáron
Várható szállítás: 2021. november 30.
16.490 Ft 13.820 Ft

BELLWOOD Esernyőtartó, Kerek, Dió-Fekete, Fa-Fém-Műanyag

Előrendelhető
Várható szállítás: 2022. január 10.
23.900 Ft

BELLWOOD Esernyőtartó, Kerek Natúr Fa-Fehér, Fém-Fa-Műanyag

Előrendelhető
Várható szállítás: 2022. január 10.
23.900 Ft

SLICE matt acél esernyőtartó

Rendelhető
Várható szállítás: 2021. december 13.
61.900 Ft

SYMBOLO matt acél esernyőtartó

Rendelhető
Várható szállítás: 2021. december 13.
47.490 Ft

MENOTO matt acél földön álló szögletes esernyőtartó

Rendelhető
Várható szállítás: 2021. december 13.
49.490 Ft

Stílusos hely az esernyőknek: design esernyőtartók

""De hova tettem az esernyőmet?"" - Az őszi, téli és tavaszi esős időszakokat a leggyakrabban ez a mondat szponzorálja indulás előtt. Igazán bosszantó tud lenni, amikor az ajtón kilépve, már indulásra készen szembesülünk a zuhogó esővel, majd értékes perceket veszítünk el az esernyő keresgélésével.

Az esernyőknek sok lakásban nincs saját helyük, hanem szekrényekben, fiókokban vagy épp a kabátakasztón lógva várják, hogy használatba vehesd őket - már ha sikerül megtalálnod a többi holmi között és a kabátok alatt. Az esernyők tárolásával kapcsolatban pedig még ennél is nagyobb kérdés, hogy hova tudod letenni hazaérkezéskor a vizes esernyőt úgy, hogy az meg is tudjon száradni és eközben a lakást se áztassa el. A klasszikus, vintage esernyőtartók jó megoldás felé terelnek, ugyanakkor nem biztos, hogy illenek az előszoba berendezéséhez.

Egy jól kialakított, stílusos, modern esernyőtartó nemcsak elegáns kiegészítő bútordarabja lehet az előszobának, de az esernyők számára is állandó helyet biztosít egész évben, valamint gondoskodnak arról, hogy az esernyő mindig kéznél legyen amikor szükség van rá. Érdemes olyan darabot választani, ami a nagy méretű és a kicsire összehajtható esernyőket is jól el tudja tárolni, valamint az esővíz problémájára is megoldást kínál.

Webshopunkban dekorációs elemnek is kitűnően beillő, modern esernyőtartók közül válogathatsz, amik tökéletesen mutatnak az előszobában, vagy akár az irodában is. Masszív, minőségi anyaghasználat gondoskodik arról, hogy véletlenül se boruljanak fel és hosszú éveken át praktikus, dekoratív eszközeid lehessenek. A kivehető belső betéttel rendelkező, valamint a vízgyűjtő talppal ellátott változatok hatékonyan fogják fel a vizes esernyőkből csepegő vizet, így nemcsak tárolásra, de szárításra is használhatod őket. Egyedi, szerethető formatervezésüknek köszönhetően pedig biztos, hogy a forró napok beköszöntével sem akarod majd elpakolni őket.

Legyen mindig kéznél az esernyő és tarts rendet, esővíztől mentes tisztaságot az előszobában a legszebb esernyőtartók segítségével!

Az oldal tetejére