Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

vállfák

Új otthonba költözéskor az utolsó, amire gondolunk és az első, amire szükségünk van: egyetlen lakás sem lehet teljes egy készletnyi minőségi strapabíró vállfa nélkül.

Az alábbi letisztult, elegáns megjelenésű, prémium megoldások között kiegészítőnek is beillő, mégis erős vállfák közül válogathatsz, amik a legnehezebb ruhadarabokkal is könnyedén elbírnak.

Ne halogasd a vállfa rendelést, csapj le a legszebb designokra webshopunkban!

Rendezés:

MURO matt acél strapabíró vállfa nehéz ruhadarabokhoz

Rendelhető
Várható szállítás: 2022. december 30.
8.990 Ft

Strapabíró design vállfák

A vállfák használatával nem csak a ruhák hajtogatását kerülheted el: egyes ruhadarabok - például téli kabátok - tárolása nem igazán oldható meg más módon, de a könnyen gyűrődő, összehajtva sok helyet foglaló ruhadaraboknak is jót tesz a vállfára akasztás, valamint a szekrény is átláthatóbb lehet.

A különböző ruhadarabokhoz különböző vállfa típusok szükségesek. A legnehezebb kabátokhoz erős, strapabíró vállfa, a szoknyákhoz csiptetős vállfa, a nadrágokhoz nadrágtartó vállfa, a gyűrődékeny vagy könnyen eldeformálódó ruhákhoz pedig lekerekített szélű vállfa szükséges, ami nem fogja megnyomni az anyagot.

Nemcsak a vállfák használatával, de magával a vállfával is növelheted a ruhásszekrény esztétikus, rendezett megjelenését: a divatüzletekből összegyűjtött, szedett-vedett műanyag vállfák helyett néhány szép szettel sokkal egységesebb megjelenést biztosíthatsz a szekrénynek vagy fogasnak. A webshopunkban megtalálható vállfák pontosan ebben sietnek a segítségedre.

Kínálatunkba prémium minőségű, letisztult, modern megjelenésű vállfák közül válogathatsz, melyek között több design díjas megoldást is találsz. A szép külső ráadásul nem megy a funkció rovására: biztos lehetsz benne, hogy ezek a vállfák bírni fogják a strapát. Az igazán nehéz ruhadarabokhoz, súlyos kabátokhoz pedig külön erre a célra készített, extra erős vállfát is választhatsz.

Legyen minden ruhádnak tökéletes helye, szerezz be néhány egységes, szép és strapabíró minőségi vállfát!

Az oldal tetejére