Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

mosogatószivacs tartók & konyhai szivacstartók

Mosogatószivacsra márpedig szükség van: na de hova tegyük, ha végeztünk a mosogatással?

Az alábbi mosogatószivacs tartók ötletes formatervezésű, diszkrét otthont biztosítanak a mosogatószivacsok és rongyok számára úgy, hogy bár mindig kéznél lesznek, mégsem kell őket szem előtt tartanod.

Felejtsd el a csap mellett egyensúlyozó szivacsok látványát, tartsd fenn a rendet a konyhában a legjobb mosogatószivacs tartókkal!

Rendezés:

A legjobb konyhai mosogatószivacs tartók

Amikor az ember végre befejezi a mosogatást, csak egy kérdés marad: na jó, de hova tegyem a mosogatószivacsot?

A csap mellett kis helyen egyensúlyozó, a mosogatótálcában hagyott soha nem megszáradó és a pultra tett vizes szivacsok helyett jó megoldás egy ötletes kialakítású, helytakarékos konyhai szivacstartó beszerzése.

Webshopunkba olyan mosogatószivacs tartó megoldásokat válogattunk össze, amik között bármilyen mosogatóhoz meg fogod találni a tökéletesen illeszkedő megoldást. A szivacstartó használatával a mosogatószivacsnak és mosogatókeféknek mindig meglesz a saját helyük: így többet nem lesznek útban, nem áztatják el a konyhapultot, tűnnek el szem elől vagy maradnak vizesek.

A designerek okos formaterveinek köszönhetően ezek a szivacstartók többféleképp is használhatóak, hogy a lehető legkevesebb helyet foglalják el, illetve egy vagy két medencés mosogatótálcák esetében is kényelmesen használhatóak legyenek. A szivacstartók emellett jellemzően a mosogatótálcába lógatva tárolják a szivacsokat, így azoknak nem kell szem előtt maradniuk és a rendezett konyha látványába tolakodniuk.

  • A flexibilis gumi-műanyag szivacstartókat te magad alakíthatod szabadon a megfelelő formába: akaszthatók a mosogató szélére, magára a csaptelepre vagy két medencés mosogatótálca esetében a két tálca közé, dupla tárolóként. Egyes modellek egyszerre használhatóak szivacstartóként és mosogatószer adagoló alátétként.
  • A hasonlóan flexibilis mosogatókefe tartók a mosogatókeféket preferálók számára nyújtanak könnyen használható, játékos külső formatervezésű tárolóhelyet a mosogatóban.

Találd meg te is a mosogatódhoz legjobban illő mosogatószivacs tartó megoldást, és élvezd a tiszta, rendezett konyha látványát minden nap!

Az oldal tetejére