Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

csipeszes képtartók

Egy csokor fotó az asztalodon, vagy kedvenc fényképes emlékeid a falon? Lehetséges: tekintsd meg a legötletesebb csipeszes képtartókat!

Az alábbi különleges csiptetős fényképtartók segítségével könnyedén varázsolhatsz kedvenc fotóidból látványos lakás dekorációt, amit a csipeszes rögzítésnek hála bármikor egyszerűen cserélhetsz vagy felfrissíthetsz.

Lepd meg magad vagy készíts emlékezetes, személyes fotóajándékot csipeszek képtartókkal!

Rendezés:

HANGIT természetes fa mdf csipeszes fali képtartó

Raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
9.990 Ft
(1)

HANGIT fehér mdf csipeszes fali képtartó

Rendelhető
Várható szállítás: 2023. április 24.
9.990 Ft
(1)

FOTOFALLS ezüst csipeszes képtartó állvány

Raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
10.900 Ft 9.810 Ft

CROWD fekete acél asztali csipeszes fényképtartó

Raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
15.990 Ft 14.390 Ft

Ötletes csipeszes képtartók asztalra és falra

Egy-egy szép fényképpel, kedves családi emlékkel mindig személyes és örömteli dolog a környezetünket, asztalunkat, falakat díszíteni, hiszen minden alkalommal mosolyt csalhat az arcunkra amikor rápillantunk ezekre a fotókra. Ennél már csak az jobb, ha egyszerre több ilyen képet is lehetőségünk van a közelünkben tartani.

A csiptetős fényképtartók segítségével ötletes, játékos és egyedi módon oldhatjuk meg a kedvenc képeinkkel történő dekorálást. Ez a típusú  képkeret csipeszekkel rögzíti a kiválasztott fotókat, egyszerre jellemzően viszonylag sokat, így egészen különleges montázs hatás érhető el. Ellentétben a klasszikus képkeretekkel, amikben ritkán vagy nem szívesen cseréljük a fotókat az üveget vagy a falra szerelt pozícióját féltve, a képtartó csipesz segítségével egy mozdulattal bármikor megcserélheted a képet sorrendjét vagy friss fotókkal dobhatod fel a gyűjteményt.

Webshopunkba a legszebb csipeszes képtartókat gyűjtöttük össze, amikkel a legmodernebb otthonok dekorációjába is csempészhetsz egy kis játékosságot. Fali csiptetős fényképtartók és asztali megoldások közül is válogathatsz, melyek között hasznos kis ceruza- vagy növénytartóval ellátott, valamint virágcsokorra emlékeztető designokat is megtalálsz. 

Ha a csiptetős fényképtartókat már eleve fotókkal ellátva adod át, nemcsak nagyszerű lakberendezési kiegészítő, de kreatív és személyes ajándék is válhat belőle anyák napjára, születésnapra vagy egyéb különleges alkalomra.

Tartsd kedvenc emlékeidet mindig a közeledben a falon, íróasztalon vagy éjjeliszekrényen a legszebb design csipeszes képtartók segítségével!

Az oldal tetejére