Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

kandalló kiegészítők & kandalló tisztítók

A kandalló egyértelműen a nappali éke: az alábbi design kandalló tartozékok pedig méltó kiegészítői a legmodernebb kandallóknak és nappaliknak is.

Kínálatunkban olyan kiváló minőségű, örök életű kandalló kiegészítőket találsz, amik a funkció mellett stílusos, letisztult megjelenésükkel design elemként is működnek, valamint kályhák, kemencék, grillek tüzének rendezéséhez és tisztán tartásukhoz is nagyszerűen használhatóak.

Tartsd a kandallót és környékén rendezetten a legstílusosabb módon design kandalló kiegészítők és kandalló tisztító szettek segítségével!

Rendezés:

ASHI fekete tölgy 5 részes fém kandalló szerszám szett

Előrendelhető
Várható szállítás: 2023. május 15.
107.490 Ft

ASHI barna tölgy 5 részes fém kandalló szerszám szett

Rendelhető
Várható szállítás: 2023. április 24.
107.490 Ft

ASHI fekete tölgy 3 részes fém kandalló szerszám szett

Rendelhető
Várható szállítás: 2023. április 24.
75.490 Ft

ASHI barna tölgy 3 részes fém kandalló szerszám szett

Rendelhető
Várható szállítás: 2023. április 24.
75.490 Ft

ASHI fekete tölgy 35cm átmerőjű fém tűzifa tároló kosár

Előrendelhető
Várható szállítás: 2023. május 15.
87.490 Ft

ASHI barna tölgy 35cm átmerőjű fém tűzifa tároló kosár

Előrendelhető
Várható szállítás: 2023. május 15.
87.490 Ft

Design kandalló kiegészítők & kandalló tisztító szettek

A tűz melege, megnyugtató, hangulatos fénye, a fa békés ropogása mind-mind olyan meghitt hangulatot teremt a lakásban, amit nem lehet más módon utánozni - ezért is imádjuk annyira a kandallókat.

Egy rusztikus vagy épp tökéletesen modern kandalló egyértelműen a nappali központi eleme lesz, ami köré szerveződik a berendezés többi része. A kanapék és fotelek jellemzően mind a kandalló irányába fordulnak, így fontos, hogy a hozzá szükséges kiegészítők kiválasztásakor azt is figyelembe vedd, hogy ezek a tárgyak a kandallóhoz hasonlóan egész évben - sőt, egész nap - szem előtt lesznek, így tulajdonképpen dekorelemként is funkcionálnak.

A kandalló kétségkívül impozáns és tagadhatatlanul értékes darabja a nappalinak, emiatt a mellette elhelyezett kandalló tartozékok és kandalló tisztító szettek minősége is még szembetűnőbb. A kandalló szerszámok esetében kiemelten fontos, hogy a lehető legjobb minőségű tartozékokat válaszd. A parázs és égő fahasábok megigazgatására szolgáló kandalló piszkavasak és egyéb eszközöknek forró, extrém környezetben kell helyt állniuk, amiben az alacsonyabb minőségű darabok hamar elgörbülnek és tönkre mennek. 

A webshopunkban található kandalló tisztító készletek, szettek és tartozékok a legmagasabb minőségű anyagokból készült, örök életű darabok, amik hosszú-hosszú éveken át fognak segíteni a kandalló és környékének tisztán, rendben tartásában. Letisztult, elegáns formatervezésüknek hála modern dizájnelemként is tökéletesen megállják a helyüket, így ezeket a kandalló szerszámokat büszkén tárolhatod közvetlenül a kandalló mellett a legszebb nappalikban is. 

Mindemellett ezek a tűzszerszámok egyéb tűzrakó helyek esetében is kitűnően alkalmasak azok tisztán tartására, a tűz gondozására: nagyszerű kályha tartozékok, cserépkályha tartozékok válhatnak belőlük, de nagyobb méretű faszenes kerti grillek, tűztálak, kemencék kiegészítőiként is kedvelt, megbízható eszközeid lesznek.

Rendezd a kandalló, kályha, kemence vagy épp grill tüzét biztonságos és stílusos módon a legkiválóbb minőségű kandalló kiegészítők és tisztítók segítségével!

Az oldal tetejére