Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

újságtartók & magazintartók

A nyomtatott magazinok kényelmes lapozgatása utánozhatatlan kikapcsolódás. Tárold kedvenc újságjaidat a legstílusosabb módon!

Az alábbi kiváló minőségű, látványos és ötletes formatervezésű újságtartó állványok és fali újságtartók amellett, hogy segítenek a rend fenntartásában, garantáltan elegáns design csavart visznek a nappali berendezésébe.

Legyen modern helye magazinjaidnak, tárold őket a legszebb design magazintartók segítségével!

Rendezés:

WIRES króm magazin vagy újságtartó

Rendelhető
Várható szállítás: 2023. április 24.
30.590 Ft

Modern újságtartó állványok, fali újságtartók és stílusos magazintartók

Kényelembe helyezni magad és átlapozni a kedvenc magazinjaidat, újságjaidat olyan megnyugtató és nosztalgikus érzés, amit a telefon görgetése nehezen pótolhat. Egy elegáns design újságtartó állvány vagy magazintartó amellett, hogy segít fenntartani a rendezett környezetet, kifejezetten stílusos és nem hétköznapi dísze lehet a nappalinak.

A megfelelő hatás elérésében a különböző anyagok megfelelő kiválasztása segít: egy fém újságtartó modern, letisztult hangulatot biztosít, míg egy fa újságtartó meghittebb megjelenéssel bír és remekül illik skandináv stílusú otthonokba. A fali újságtartók segítségével pedig szó szerint eggyel magasabb szintre emelheted a lakberendezést. Az újságtartó falra sokkal ritkábban kerül, mint a kanapé mellé állítva egy tipikus álló újságtartó formájában, így ezen a módon ötletes, egyedi lakásdíszre tehetsz szert a hasznos funkció mellett.

A webshopunkban található különleges, sokoldalú magazintartók kiváló minőséggel és egyedi formatervekkel sietnek a segítségedre. Használatukkal nemcsak a rend fenntartása lesz egyszerűbb, hanem valóban érdekes, dekoratív módon állíthatod ki kedvenc lapjaidat mielőtt azok megkezdenék útjukat a szelektív szemétgyűjtő felé.

Fedezd fel te is a legszebb megoldásokat, tarts rendet otthonodban a legstílusosabb módon!

Az oldal tetejére