Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

Alkoholos kéz & felületfertőtlenítő folyadékok

Egy-két fújás, és már biztos is lehetsz benne, hogy a kezeden, kilincsen vagy asztalon sincs esélye a kórokozóknak: a multifunkciós alkoholos kézfertőtlenítő folyadék igazi jolly joker a fertőtlenítésben.

A folyékony fertőtlenítő spray szórófejes adagolóval működik a legjobban, ami kis mennyiségű folyadékot levegővel porítva juttat a kezedre, anélkül, hogy az a hatékonyság rovására menne. Így lassabban fogy el a többi megoldásnál és még alkoholos felületfertőtlenítőként is könnyedén használhatod.

Biztosítsd a folyamatos fertőtlenítést pumpás spray és utántöltő vásárlásával!

Rendezés:

Amit az ipari és orvosi kézfertőtlenítő folyadékról tudni kell

Maximális tisztaság költséghatékonyan és egyszerűen alkoholos kéz és felületfertőtlenítő fertőtlenítő folyadékok segítségével.

Te is szereted egy termékből a lehető legtöbbet kihozni? Ha fertőtlenítésről van szó, válaszd a gazdaságos és könnyen használható folyékony ipari kézfertőtlenítőt!

A webshopunkban megtalálható virucid kézfertőtlenítők rendkívül magas alkoholtartalmuknak köszönhetően hatékonyan pusztítják el a baktériumokat, vírusokat és gombákat. Elsősorban orvosi és ipari felhasználásra fejlesztették ki, de természetesen lakossági felhasználásra is tökéletesen alkalmasak.

A spray elvű adagolás előnyei

A kézfertőtlenítő folyadék spray elven működő adagolóval használva a leghatékonyabb, ami levegővel keverve porlasztja a vírusölő kézfertőtlenítőt. Ez azt jelenti, hogy sokkal kevesebb folyadék felhasználásával is hatékonyan fertőtlenítheted a kezed, emellett pedig könnyedén használhatod alkoholos felületfertőtlenítőként is tárgyak, bútorok, kilincsek fertőtlenítésére. A kézfertőtlenítő spray nem csöpög vagy folyik le, így nagyon kényelmes a használata. Egy nagyobb utántöltő vásárlásával rengeteg időre bebiztosíthatod magad alkoholos kézfertőtlenítővel, ráadásul tucatnyi kisebb műanyag flakon vásárlását és kidobását váltod ki vele, így hosszú távon ez egy környezettudatosabb választás.

Vásárolj alkoholos kézfertőtlenítő folyadékot spray adagolóban, mellé pedig utántöltő kiszerelést, hogy minimális műanyag hulladék termelése mellett se legyen hosszú-hosszú ideig gondod a kéz- vagy felületfertőtlenítésre!

Az oldal tetejére