Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

Utántölthető alkoholos kézfertőtlenítő adagolók

Szuperkönnyű használat, költséghatékony és környezetkímélő megoldás, stílusos külső: mutatjuk a legjobb utántölthető kézfertőtlenítő adagolókat!

Fertőtlenítés esetében, ha teljesen kiiktatni nem is tudod a műanyag flakonokat, a számukat azért jelentősen csökkentheted egy jól átgondolt kézfertőtlenítő stratégiával. Utántölthető adagolók és nagy kiszerelésű kézfertőtlenítő utántöltők vásárlásával kevesebb flakont kell hosszú távon venned, készleted tovább kitart, a design adagoló pedig remekül mutat a legelegánsabb környezetekben is.

Fertőtleníts okosan és hatékonyan az alábbi adagolókkal!

Rendezés:

JUNIP SOLO WALL matt acél színű fém pumpás fali szappanadagoló

Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2022. október 04.
11.990 Ft

STEP OCEAN szappanadagoló, pumpás, folyékony, króm adagolóval, pasztell kék, melamin

Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2022. október 04.
5.490 Ft 4.900 Ft

JUNIP szappanadagoló, pumpás, folyékony, króm-fekete, műgyanta

Raktáron
Várható szállítás: 2022. október 04.
8.990 Ft

JUNIP szappanadagoló, pumpás, folyékony, króm-fehér, műgyanta

Raktáron
Várható szállítás: 2022. október 04.
8.990 Ft

JUNIP DUO WALL polírozott acél színű fém pumpás dupla fali szappanadagoló

Utolsó 2 db raktáron
Várható szállítás: 2022. október 04.
23.990 Ft

PENGUIN Fekete pumpás szappan és mosogatószer adagoló

Raktáron
Várható szállítás: 2022. október 04.
6.490 Ft

A legjobb alkoholos kézfertőtlenítő adagolók

Tökéletes tisztaság, kevesebb műanyag hulladék: környezettudatos és költséghatékony kézfertőtlenítés utántölthető adagolók segítségével.

Számodra sem csak a tökéletes higiénia a fontos, hanem az is, hogy minél környezettudatosabb módon végezd a kézfertőtlenítést? Ruházz be néhány utántölthető alkoholos kézfertőtlenítő adagolóba!

Sok-sok apró műanyag flakon vagy bonyolultan előállítható műanyag pumpás kézfertőtlenítő vásárlása és kidobása helyett környezetbarát, és nem mellesleg költséghatékony megoldás, ha utántölthető kézfertőtlenítő adagolókat és nagy kiszerelésű fertőtlenítő utántöltőket vásárolsz. Az utántölthető fertőtlenítő adagolókat bárhol használhatod, és egy pulton, íróasztalon, kocsiban vagy falra szerelve is elegánsan mutat - különösen, ha a webshopunkban összegyűjtött design megoldások közül választasz.

Egy nagy, több literes kézfertőtlenítő utántöltő vásárlásával több pumpás vagy elektromos kézfertőtlenítő adagoló automatát is sokáig feltöltve tarthatsz, így kevesebb műanyag flakont kell megvásárolnod, és egészséged mellett a környezetre is jobban vigyázhatsz. Kényelmes használatú és elegáns design utántölthető kézfertőtlenítő adagoló megoldásaink stílusosan mutatnak bármely környezetben, így a tökéletes, bárhol elérhető kézfertőtlenítés és higiénia zálogai is.

Válaszd a környezettudatos kézfertőtlenítő megoldást, vásárolj utántölthető adagolót minden fontos helyiségbe!

Az oldal tetejére