Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

érintésmentes szenzoros automata kézfertőtlenítő adagolók

Érintésmentes és elegáns kézfertőtlenítés? A szenzoros kézfertőtlenítő adagolók segítségével bárhol könnyedén megvalósíthatod.

Hiába a rendszeres kézfertőtlenítés, ha a pumpa nyomogatásával mégis átadhatjuk egymásnak a kórokozókat. Kerüld el a keresztszennyeződéseket érintésmentes szenzoros automata kézfertőtlenítő adagolók segítségével!

Az alábbi érintésmentes kézfertőtlenítő adagolók modern külsejű és érzetű, ötletes eszközök, amik egy beépített szenzor segítségével érzékelik az alájuk tartott kezet, és automatikusan adagolják ki rá a megfelelő mennyiségű kézfertőtlenítő gélt. A kézfertőtlenítő automata segítségével elkerülheted a keresztszennyeződést, hiszen nem kell gombot vagy pumpát lenyomnod a működtetéséhez.

Választhatsz többféle asztali szenzoros kézfertőtlenítő adagolóból, amik külön kis tároló rekeszekkel is segítik az asztal környékének tisztán és rendben tartását, míg a falra szerelhető infrás kézfertőtlenítő adagolók különböző közösségi terekben tesznek remek szolgálatot.

Helyezd el a bejárat mellett, mosdóban vagy akár az asztalodon, hogy nap közben is mindig kéznél legyen ez a szuper asztali vagy fali szenzoros kézfertőtlenítő adagoló megoldás. Töltsd fel sűrű, folyadék állagú géllel a maximális luxus érzetéért, és élvezd a tiszta és illatos, pihe puha kezeket!

Rendezés:
Az oldal tetejére