Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

érintésmentes szenzoros automata kézfertőtlenítő adagolók

Hosszú évek óta tudjuk, micsoda megkönnyebbülés egy nyilvános mosdóban az automata szenzoros eszközök használata. Miért is ne váltanál otthon és munkahelyeden is erre az okos megoldásra kézfertőtlenítéshez?

A kézfertőtlenítő automata segítségével érintésmentes módon oldhatod meg a fertőtlenítést, miközben az elegáns design külsőnek hála az irodát, mosdót, előszobát is stílusosabbá varázsolhatod. Helyezd el az asztalodon vagy szereld a falra, töltsd fel sűrű, gél állagú fertőtlenítővel és élvezd a maximális, érintésmentes higiéniát.

Csapj le te is a legszuperebb fali és asztali szenzoros kézfertőtlenítő adagolókra!

Rendezés:

Maximális higiénia: a legjobb szenzoros fertőtlenítő adagolók

Érintésmentes és elegáns kézfertőtlenítés? A szenzoros kézfertőtlenítő adagolók segítségével bárhol könnyedén megvalósíthatod.

Hiába a rendszeres kézfertőtlenítés, ha az egymás után használt pumpa nyomogatásával mégis átadhatjuk családtagjainknak vagy kollégáinknak a kórokozókat. Kerüld el a keresztszennyeződéseket érintésmentes szenzoros automata kézfertőtlenítő adagolók segítségével! A webshopunkban összegyűjtött érintésmentes kézfertőtlenítő adagolók modern külsejű és érzetű, ötletes eszközök, amik egy beépített szenzor segítségével érzékelik az alájuk tartott kezet, és automatikusan adagolják ki rá a megfelelő mennyiségű kézfertőtlenítő gélt. A kézfertőtlenítő automata segítségével elkerülheted a keresztszennyeződést, hiszen nem kell gombot vagy pumpát lenyomnod a működtetéséhez. A szórakoztató, automata adagolás által még a gyerekeket is könnyebben rászoktathatod a rendszeres kézfertőtlenítésre.

Választhatsz többféle asztali szenzoros kézfertőtlenítő adagolóból: ezek között találsz olyanokat, amik külön kis tároló rekeszekkel is segítik az asztal környékének tisztán és rendben tartását, míg a falra szerelhető infrás kézfertőtlenítő adagolók különböző közösségi terekben, ajtók mellett tesznek remek szolgálatot. Helyezd el a bejárat mellett, mosdóban vagy akár az asztalodon, hogy nap közben is mindig kéznél legyen ez a szuper asztali vagy fali szenzoros kézfertőtlenítő adagoló megoldás.

Töltsd fel sűrű, folyadék állagú géllel a maximális luxus érzetéért, és élvezd a tiszta és illatos, pihe puha kezeket!

Az oldal tetejére