Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

koktél sékerek & shaker szettek

Melyik a kedvenc koktélod? A mienk az, amelyikért nem kell túl messzire menni: ebben sietnek segítségedre az alábbi koktél shakerek és szettek.

Nem szükséges gyakorlott profinak lenned ahhoz, hogy igazán finom koktélokat készíthess házilag. A titok nyitja a kiváló minőségű alapanyagokban és a megfelelő eszközökben rejlik. Az alábbi shaker szettek úgy lettek kialakítva, hogy a pontos méréstől a keverésen és szűrésen át mindenben segítsenek az italok elkészítésekor.

Jutalmazd meg magadat vagy barátaidat a legfinomabb házi koktélokkal, design koktél sékerek és eszközök vásárlásával!

Rendezés:

Lounge matt acél-fekete koktél shaker szett 500 ml

Raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
23.790 Ft 16.650 Ft

A legfinomabb koktélok otthon

Esti kiruccanások, tengerparti nyaralások, zsonglőrködő, tehetséges baristák: valami ilyesmi jut a legtöbbünk eszébe, ha a koktélokra gondolunk. Pedig miért ne élvezhetnéd otthon is ezeket a finom italokat barátokkal, vagy épp saját örömödre, akár alkohollal, akár anélkül preferálod?

Szerencsére a legnépszerűbb koktélok elkészítése nem bonyolult, a megfelelő eszközök segítségével pedig te is igazán finom italokat állíthatsz elő házilag, akkor is, ha nincs semmiféle előképzettséged vagy gyakorlatod.

A legfontosabb alap eszközök

Az igazán jó minőségű, finom koktélok házi elkészítéséhez - a megfelelő minőségű alapanyagokon túl - néhány alapvető eszközre is szükséged lesz. Egy koktél shaker, mérőpohár, szűrő és citrusprés segítségével már rengeteg finom koktélt el tudsz készíteni, ezeket pedig shaker szett formájában is könnyedén beszerezheted. 

  • Koktél séker: olyan koktélok, italok készítésére használhatod, melyek összetevői alapos összerázást igényelnek. Az összetevők összeöntésével és alapos rázásával készül például a Sex On The Beach vagy a Piña Colada is.
  • Mérőpohár: a koktélok összetevői általában centiliterben vannak megadva, ezek pontos betartásában segít a mérőpohár.
  • Szűrő: a szűrő segítségével a koktél összekeverése után, általában közvetlenül a shakerből tálalhatod az italt, a keverésnél használt jég vagy gyümölcsmagok nélkül.
  • Citrusprés: a gyümölcsös, citrusos koktélok friss gyümölcsből a legfinomabbak, ezek használatával kelthetsz igazán profi benyomást, így jó, ha citrusprés is akad a közeledben.

Lepd meg magad vagy szeretteidet

Oldalunkon ötletes kialakítású, kiváló minőségű koktél shaker szetteket és egyéb hasznos koktél készítő eszközöket találhatsz meg. Designereik úgy tervezték meg őket, hogy gyakorlatlan kezekben is könnyű legyen a használatuk, miközben kitűnő minőségüknek hála jól bírják a gyakorlás jelentette strapát is.

Lepd meg magadat vagy nyűgözd le barátaidat a legfinomabb italokkal, szerezd be a szükséges eszközöket otthonra is vagy ajándékozz shaker szettet!

Az oldal tetejére