Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

asztalterítők & textil szalvéták

Finom ételek, stílusos étkészlet: pipa. Már csak a stílusos terítő és a szalvéták hiányoznak - mutatjuk kedvenc modern darabjainkat!

Az alábbi elegáns, natúr színvilágú lenvászon szalvéta és asztalterítő megoldások hétköznapokon és ünnepi alkalmakkor is tökéletes kiegészítői a tálalásnak, miközben az étkezőasztal felületét is óvják az esetleges karcolásoktól és foltoktól.

Díszítsd étkezőasztalodat a legszebb modern asztalterítőkkel és textil szalvétákkal!

Rendezés:

LINEO szürkészöld textil szalvéta

Rendelhető
Várható szállítás: 2023. április 24.
4.990 Ft

LINEO antracit textil szalvéta

Rendelhető
Várható szállítás: 2023. április 24.
4.990 Ft

LINEO bézs textil szalvéta

Rendelhető
Várható szállítás: 2023. április 24.
4.990 Ft

LINEO szürkésbarna textil szalvéta

Rendelhető
Várható szállítás: 2023. április 24.
4.990 Ft

LINEO szürke textil szalvéta

Rendelhető
Várható szállítás: 2023. április 24.
4.990 Ft

Modern asztalterítők és textil szalvéták

Az igazán elegáns tálaláshoz és tökéletes asztalképhez - különösen fontos események, ünnepek alkalmával - elengedhetetlen kiegészítők az étkészlethez és a terítéshez, étkezőhöz harmonikusan passzoló szalvéták és asztalközép terítők. Rengeteg lehetőség áll rendelkezésünkre ezen a téren: a színes, mintás asztalterítők és szalvéták díszes, figyelemfelkető összehatást eredményeznek, ugyanakkor ügyesen kell kiválasztani a megfelelő darabokat, hogy ne váljon tőlük a terítés zsúfolttá vagy túl harsánnyá. A semlegesebb színű, fekete, szürke, fehér asztalterítők és visszafogottabb megoldások jó választások akkor, amikor az asztalt sok-sok étel és egyéb dísztárgy ékesíti, melyek így remekül érvényesülhetnek.

Ha szeretnél a kockás terítők világától egy kicsit más irányba fordulni, a webshopunkba összegyűjtött modern asztali futók, szalvéták és terítők között biztosan megtalálod a stílusodhoz legjobban illő megoldásokat. A natúr, természetes színekben elérhető, kiváló minőségű lenvászon szalvéták, terítők és futók stílusos és modern hatású kiegészítői lesznek az étkezőasztalnak, amik remekül kihangsúlyozzák az étkészlet eleganciáját és az ételek csodás látványát.

Hétköznapokra és ünnepi alkalmakra egyaránt megfelelő választások, amiket kreatívan használhatsz fel az asztal díszítésére. A mosható terítők használatával emellett megóvhatod az asztal felületét a sérülésektől és kifröccsenő ételektől, legyen szó az edények okozta karcolásokról vagy a fa felületen nyomot hagyó, azt elszínező ételfoltokról.

Díszítsd étkezőasztalodat minden nap a legelegánsabb modern asztalterítők, szalvéták és modern asztali futók segítségével!

Az oldal tetejére