Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

design páraelszívók & szagelszívók

Mondjuk ki: a legínycsiklandó ételek illata is jobb, ha nem áll meg egész nap a lakásban. Ebben sietnek segítségedre az alábbi design szagelszívók. 

kiváló minőségű, csendes működésű konyhai elszívók segítségével nemcsak a szagoktól szabadulhatsz meg főzés közben, de a berendezés és a bútorok élettartamát is meghosszabbíthatod. Kedvenc tervezőink arról is gondoskodtak, hogy ezek a gépek alacsony fogyasztásúak, ugyanakkor dekoratívak is legyenek.

Garantáld a friss levegőt és gyönyörű megjelenést a konyhában design szagelszívó segítségével!

Rendezés:

50'S style retro krém fali páraelszívó

Előrendelhető
Várható szállítás: 2023. május 15.
1.191.290 Ft

50'S style retro piros fali páraelszívó

Előrendelhető
Várható szállítás: 2023. május 15.
1.176.090 Ft

50'S style retro fehér fali páraelszívó

Előrendelhető
Várható szállítás: 2023. május 15.
1.179.890 Ft

Design konyhai elszívók

Miután befejeztük a főzést és csillapítottuk étvágyunkat, még a legfinomabb ételek illatát sem szívesen szagoljuk a nap hátralévő részében a lakás minden helyiségében. Különösen amerikai konyha esetében jelenthet kellemetlenséget a főzés közben keletkező pára és ételszag, de még a külön helyiségben lévő konyhák zárható ajtaja sem mindig garantálja a friss levegőt az otthon többi részében. 

A konyhai elszívók segítségével nemcsak a kellemetlen vagy épp túl erős szagoktól szabadulhatsz meg gyorsan és hatékonyan már főzés közben, de a berendezés és a bútorok élettartamát is meghosszabbíthatod. A páraelszívók megakadályozzák, hogy a víz forralása és egyéb főzési folyamatok közben keletkező gőz tönkre tegye a konyhabútort vagy zsíros réteget képezzen rajta, így konyhád hosszú távon is üdébb, frissebb és higiénikusabb marad.

Webshopunkban piacvezető gyártók prémium minőségű, alacsony fogyasztású és egyúttal csendes működésű konyhai szagelszívói közül válogathatsz. A stílusos, egyedi formatervezésű megoldások segítségével a konyha megjelenését is nagyban befolyásolhatod: a natúr színű megoldások gyönyörűen simulnak be a berendezésbe, míg a színes változatok karakteres megjelenést kölcsönöznek a helyiségnek.

Frissítsd fel konyhádat mind levegő mind külső szempontjából: a design páraelszívók és szagelszívók segítségével üdébb és színesebb is lehet az élet, miközben a legfinomabb ételek készülnek.

Az oldal tetejére