Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

Márkák

A világ egyik piacvezető mosogató medence & csaptelep gyártója

A német BLANCO Group világ egyik piacvezető gyártója felső kategóriás mosogató medence és csaptelep gyártás területén. Németország vezető konyhatechnikai gyártójaként rozsdamentes acél, Silgranit és kerámia anyagú termékeivel méltán vált ismertté. A gyárat Heinrich Blanc 1925-ben alapította. A családi vállalkozás ma 1500 alkalmazottal azóta is töretlenül élen jár az innováció és a gyártástechnológia területén és több nemzetközi design díjat a magáénak tudhat.
A Designmarket webáruházban a BLANCO mosogató csaptelepek és mosogató medencék teljes kínálatát megvásárolhatod.

Bővebben

Prémium kategóriájú lakberendezési kiegészítők

A német BLOMUS egy 1961 óta működő vállalkozás, amely szenvedélyesen elkötelezett a tradicionális német minőségi tervezés és gyártástechnológia iránt. A piaci sikereiket a cég filozófiája garantálta, a hit az őszinte anyagválasztásban, a formák egyszerűségében és a szakma iránti szenvedélyen. Mindezek segítették hozzá a BLOMUS-t, hogy a világ egyik piacvezető márkájává váljon, ami élen jár a szerethető és generációkat kiszolgáló minőségi lakberendezési és design kiegészítők gyártása területén. 
A Designmarket webáruházban a BLOMUS borkellékek, asztali kiegészítők, fürdőszobai kiegészítők és kerti kiegészítők széles választékát megtalálhatod. 

Bővebben

Minőségi világítástechnika termékek, 5 év garanciával, akár 1 nap szállítási határidővel

Szenvedély, felelősség, tisztelet és megbízhatóság. A 40 éve alapított német SLV vállalat alapérékei. Aki ismeri a cég csaknem 4.000 db termékből álló, évről évre egyre fejlődő termékkínálatát, innovációit, hatalmas raktárkészletét és rendkívül gyors szállítási kondícióit, és mindazt a profizmust amit a vevőkiszolgálásban biztosítanak, egyetért benne, hogy a magas minőség pontosan ezt jelenti, amit az SLV márka minden téren kínál. Mi a Designmarketnél 2007 óta foglalkozunk SLV termékekkel és nem titok, az egyik kedvenc partnerünk. Termékeik minősége és a rendkívül magas szintű profizmus a közös munkában lehetővé teszi, hogy vevőink felé ezt mi is biztosítani tudjuk.
A Designmarket webáruházban az SLV teljes beltéri lámpa és kültéri lámpa kínálatát forgalmazzuk. 

Bővebben

Háztartási gépek szenvedélyes olasz design-al, prémium minőségben

A SMEG egy Olasz prémium konyhai kisgépeket gyártó világmárka. A csaknem 70 éves múltra visszatekintő vállalat neve a kezdetektől fogva az ízléses formatervezéssel és a luxus életmóddal fonódott egybe. Termékeinél ugyanazt a kompromisszummentes minőségérzetet és kifinomult tervezési minőséget tapasztalhatjuk meg mint ami a leghíresebb olasz sportautógyártók termékeinél is tapasztalható. Van aki álmodik róla, van aki birtokolja és használja. Etalon a saját műfajában.
A Designmarket kínálatában az ikonikus formatervvel rendelkező 50's style Retro konyhai kisgépek teljes kínálatát megtalálod.  

Bővebben

Skandináv designer lámpák melyek a Hygge életérzés megtestesítői

A skandináv designt és Hygge életérzést visszatükröző lámpák megalkotásakor a koppenhágai cég tervezői az esztétika, az egyszerűség és a funkcionalitás elvét követik egy csipet kézművességgel megfűszerezve.
A fenntarthatóság mellett, a skandináv tájkép ihlette formavilág is erősíti a lámpáik természetközeliségét. Az esztétika és környezettudatosság nemcsak a termékek anyaghasználatában és felépítésében jelenik meg, hanem azok csomagolásánál szintúgy visszaköszön. A környezettudatosságot szem előtt tartó cégpolitika átgondolt koncepción alapul. Az anyagválasztás, a szétszedhető alkotóelemek, lehetőséget adnak a kis helyigényű csomagolásra, amely optimalizálja, egyben csökkenti a termékek szállítása okozta környezetszennyezést is. A koncepció egyik fontos szempontja az is, hogy az elemekből összeállítható ötletes lámpák elérhetővé válhassanak mindenki számára.
A VITA Copenhagen céc a márkanevét 2018-tól UMAGE-ra módosította és termékkínálatuk jelentősen bővült. A VITA lámpák UMAGE márkanév alatt kerülnek forgalomba,

Bővebben

Prémium Skandináv esztétika, elegancia és funkcionalitás a lakberendezésben

Az "Umage" kifejezés dán nyelven annyit jelent, erőn felül, kiemelkedőt alkotni. A cég filozófiája és működése ezen alapul.
Az UMAGE brand töretlen népszerűségének és innovatív gondolkodásának eredményeképp 2018-ban a lámpatestek mellett designer bútorok forgalmazásába kezdtek. A skandináv designt visszatükröző termékek megalkotásakor a koppenhágai cég tervezői az esztétika, az egyszerűség és a funkcionalitás elvét követik egy csipet kézművességgel megfűszerezve. A fenntarthatóság mellett, a skandináv tájkép ihlette formavilág is erősíti a termékeik természetközeliségét. A környezettudatosságot szem előtt tartó cégpolitika átgondolt koncepción alapul. 

Bővebben

Fiatal designerek által tervezett, ötletes lakberendezési kiegészítők

A cég története 1979-ben indult a kanadai Torontóban. Eleinte ablakok egyedi és ötletes árnyékolástechnikai kiegészítőivel kezdtek foglalkozni, majd később az egyedi tervezésű ötletes lakberendezési kiegészítőké lett a fő szerep. A márka mára már világszerte több mint 120 országban vannak jelen fiatal designerek által megtervezett ötletes és hasznos lakáskiegészítőivel.
Az Umbra jelenlegi portfóliója a formatervezés iránti szenvedélyből és a mindennapi termékek létrehozásának vágyból született. Céljuk olyan ötletek, termékek megalkotása, amelyek mindennapi használatra vannak tervezve, funkcióban és esztétikában is részesei tudnak lenni egy szép és praktikus otthon megteremtésének. Nemzetközi tervezők csapata gondoskodik a globális piacra tervezett kreatív termékkörről és a határokon átívelő innovációról.

Bővebben

Olasz formatervezésű, stílusos rozsdamentes acél palackok

A 24Bottles márka története 2013-ig nyúlik vissza. Giovanni Randazzo és Matteo Melotti ekkor határozták el, hogy terveznek egy újra felhasználható ivópalackot ami trendin néz ki, stílusos, így az emberek szívesen magukkal viszik nap mint nap. A gondolat mögött egy nagyon fontos környezetvédelmi és egészségügyi megfontolás húzódik, miszerint az újra felhasználás jelentősen csökkenti a műanyag PET palackok használatát. Evvel nem csupán a palackot használó az egyének CO2 lábnyoma csökken jelentősen, de az egészségükért is sokat tesznek, hiszen minden rozsdamentes acél palack élelmiszeripari minőségű anyagból készül, így semmilyen káros anyag nem érintkezik a folyadékkal amit megiszunk.
A Designmrketen megtalálod a 24Bottles valamennyi termékekét: A pille könnyű URBAN design kulacs, a hőszigetelő rozsdamentes CLIMA termosz és a dupla falú Travel utazó bögre mellett számos egyedi 24Bottles kiegészítőt megtalálsz

Bővebben

Ausztrál gyártmányú újrahasználható kávés poharak és termoszok 

Frank Green nem egy valós személy. Egy filozófia.
A küldetésük, hogy megállítsák az egyszer használatos termékek gyártását azzal, hogy innovatív és stílusos újra használható termékek gyártásával váltják ki azaokat, melyek nem szennyezik a környezetet.
Egyszerű használatra és újra felhasználhatóságra tervezték, életciklusuk végén természetesen újra hasznosíthatók.
Illenek hozzád.

Bővebben
Az oldal tetejére