Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

szabadonálló & beépíthető mosogatógépek

Nincs is annál nagyobb öröm, mint egy csodás vacsora után tudni, hogy nem neked kell elmosogatnod - hát még ha amosogatógéped látványa is mosolyt csal az arcodra!

A piacon elérhető legjobb, prémium szabadon álló mosogatógépek és beépíthető mosogatógépeket vadásztuk le számodra, hogy neked már csak a kedvenc formatervedet kelljen kiválasztanod. Ezek darabok a minőségi anyaghasználatnak és az okos kialakításnak hála hosszú-hosszú évek elteltével sem fogják feladni a küzdelmet a mosatlan edényekkel.

Rendeld meg a konyhádhoz legjobban illő megoldást, és dőlj hátra kényelmesen a legnagyobb ünnepi vacsora után is!

Rendezés:

50'S style retro krém pult alá építhető mosogatógép

Előrendelhető
Várható szállítás: 2023. május 15.
857.890 Ft

50'S style retro piros pult alá építhető mosogatógép

Előrendelhető
Várható szállítás: 2023. május 15.
857.890 Ft

50'S style retro fehér pult alá építhető mosogatógép

Előrendelhető
Várható szállítás: 2023. május 15.
857.890 Ft

Design szabadon álló és beépíthető mosogatógépek

A mosogatógépek, legyen szó szabad álló vagy pult alá építhető megoldásokról, manapság szinte minden konyhában megtalálható, rendkívül hasznos eszközök. Segítségükkel a mosogatás nem túl népszerű feladata válik sokkal egyszerűbbé, hatékonyabbá, miközben a felhasznált víz mennyisége is csökken. Nagy méretüknél fogva meghatározó stíluseleme a konyhának és mindennapos használatban vannak, ezért fontos, hogy hatékony, stílusos eszközt válasszunk, ami tökéletesen passzol a helyiség összképébe.

Szabadon álló mosogatógépek és beépíthető mosogatógépek közül is a legszebb és a piacon elérhető legjobb mosogatógépeket vadásztuk le számodra, hogy neked már csak a kedvenc formatervedet és színedet kelljen kiválasztanod. Fehér, bézs mosogatógép és élénk piros, valamint karakteres fekete megoldások egyaránt megtalálhatók a kínálatban.

Prémium minőségű darabok, így hosszú-hosszú éveken elteltével sem fogják feladni a küzdelmet a mosatlan edényekkel, hiszen a minőségi anyaghasználat és az okos kialakítás is mind az ő győzelmüket garantálja. Rendeld meg a konyhádhoz legjobban illő darabot, és dőlj hátra kényelmesen a legnagyobb ünnepi vacsora után is, és élvezd, hogy a gyönyörű konyhádban végre valaki más mosogat helyetted!

SMEG készülékek

Kínálatunkban gyönyörű, prémium minőségű mosogatógépek közül válogathatsz, mint például a SMEG készülékei. A SMEG egy olasz háztartási készülékeket gyártó, mai napig családi vállalkozásként működő vállalat, melynek székhelye Guastalla közelében Reggio Emilia tartományban, Észak-Olaszországban található. A SMEG szponzorálta a Ferrari F1-es csapatát a 70-es évek végén, és a 80-as évektől igen komolyan jelen van az ipari konyhatechnológiai gépek gyártása terén. A cég hatalmas vállalattá nőtte ki magát, aki világ szinten az iparágának sztenderdjét jelenti.

A SMEG nagy figyelmet szentel a termék részletes tervezésének, a felhasznált anyagoknak, illetve annak, hogy az általuk létre hozott termékeknek egyéniségük legyen. Termékcsaládjaik az exkluzív háztartási készülékek tökéletes kombinációit kínálják, hogy mindenki megtalálja egyéni ízlésvilágát és kialakítsa a számára legideálisabb környezetet. Termékeiket mindemellett nagy teljesítmény és alacsony fogyasztás jellemzi, valamint a lehető leghosszabb élettartam elérése törekednek.

Az oldal tetejére