Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

ablakhőmérők & kerti hőmérők

Vastag kabát, könnyű dzseki, sportcipő vagy csizma kell mára? Állapítsd meg gyorsan és könnyedén az alábbi szuper hőmérők segítségével!

A leszúrtható kerti hőmérők és a kültéri ablakhőmérők segítségével minden reggel otthonod melegéből állapíthatod meg, hogy pontosan hány fok van odakint, így nem kell a gyakran pontatlan előrejelzésekre hagyatkoznod.

Könnyítsd meg a mindennapokat egy stílusos design hőmérővel! 

Rendezés:

Grado átlátszó leszúrható kerti hőmérő

Raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
35.990 Ft 26.990 Ft

Grado átlátszó ablakra ragasztható kerti hőmérő

Utolsó 2 db raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
16.990 Ft

Praktikus ablakhőmérők és kerti hőmérők

Vajon pontosan hány fok van kint? Egy praktikus kültéri ablakhőmérő vagy kerti hőmérő segítségével egy pillantás alatt mindig pontosan tudhatod, milyen időre számíthatsz.

Ki ne járt volna már úgy, hogy az időjárás előrejelzés és a telefonos appok végül mégsem bizonyultak megbízhatónak, és esernyő helyett napszemüveget vagy épp laza ruhák helyett vastag kabátot kellett felkapnia? ""Majd hiszem ha látom"" - gondoljuk ilyenkor, ugyanakkor az ablakon kipillantva a pontos hőfokot nem mindig könnyű belőni, hiszen az egyértelműnek tűnő szürke égbolt vagy napsütés is lehet csalóka.

Erre a dilemmára kínál szuper megoldást az ablakhőmérő és a leszúrható kerti hőmérő. Ezek a minőségi rozsdamentes acél hőmérők hosszú éveken át fogják pontosan mutatni számodra a kinti hőfokot, beázás, tévedés vagy elromlás nélkül. Analóg kialakításuknak hála elemet sem igényelnek, így attól sem kell tartanod, hogy egy-egy lemerült elem miatt mikor válik a készülék pontatlanná.

  • Ablakhőmérő: ez a kültéri hőmérő ablakra ragasztható kívülről. Öntapadós, így könnyen eltávolítható és feltehető, segítségével a lakáson belülről láthatod hány fogk van kint.
  • Kerti hőmérő: a minőségi acélból készült leszúrható kerti variáció ugyanazon elven működik, mint ablakon rögzíthető változata, ugyanakkor a kertnek is hasznos design kiegészítője lehet, ami kerti munka közben is remekül jön. Megfelelő elhelyezéssel a lakásból is leolvashatod róla, hány fok van kint.

Válaszd a legmegbízhatóbb hőmérő megoldást, szerezz be egy stílusos ablakhőmérőt vagy kerti hőmérőt!

Az oldal tetejére