Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

növény spriccelők & kézi permetezők

A növények leveleinek nedvesítése és a növényvédő szerek precíz adagolása is történhet stílusosan: bemutatjuk a legszebb design növény spriccelőket!

Az alábbi, kézi permetezőként is használható növény spriccelők kiváló minőségű társaid lesznek kedvenc cserepeseid tökéletes gondozásában, miközben elöl hagyva, a lakás kiegészítőjeként is nagyszerűen mutatnak.

Tedd félre a régi, spriccelőként használt kifakult tisztítószeres flakont, és lepd meg növényeidet egy elegáns design növény spriccelővel!

Rendezés:

Greens matt acél növénypermetező 500 ml-es tartállyal

Raktáron
Várható szállítás: 2022. december 02.
12.990 Ft

Design növény spriccelők és kézi permetezők

A növények gondozása, a velük való foglalatoskodás, legyen szó akár a kertről vagy szobanövényekről, az egyik legszebb és legbékésebb elfoglaltság. Ezt a nyugodt, szerethető élményt csak fokozhatod, ha a kertészkedéshez, levelek permetezéséhez szükséges eszközeid nemcsak hasznosak és jó minőségűek, de rájuk nézni is kellemes. Ezeket a kerti dekorációnak is beillő eszközöket felhasználva rengeteg megoldás kínálkozik a gyönyörű kert és a terasz hangulatos kialakítására.

A webshopunkban található különleges designnövény spriccelők amellett, hogy tökéletesen látják el feladatukat, letisztult formatervezéseiknek köszönhetően a terasznak vagy a lakásnak is elegáns kiegészítői, amikért minden alkalommal örömmel nyúlhatsz. Ezek a spriccelők hasznos segítőid lesznek a növények gondozásában, legyen szó akár levéltáp vagy csak némi nedvesség juttatásáról a levelekre, akár növényvédő szerek megfelelő eloszlatására.

Olyan designos, esztétikus darabok közül válogathatsz, melyek minden modern lakásban megállják a helyüket. Alkalmasak kisebb növények kézi permetezésére, spriccelésére beltéren és kültéren egyaránt, míg a formatervezett kidolgozása biztosítja, hogy nemcsak használati tárgyak, hanem dekoratív kiegészítői legyenek kertednek, teraszodnak vagy lakásodnak. 

Lepd meg magadat és kedvenc növényeidet egy kiváló minőségű, szerethető külsejű növény spriccelővel!

Az oldal tetejére