Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

tűzgélek & bioetanol fáklya olajak

Akár modern kandallóhoz, akár kültéri tálakhoz vagy fáklyákhoz keresel megfelelő tüzelőanyagot, alábbi kínálatunkban a legjobb megoldásokra csaphatsz le.

A természetes eredetű, környezetbarát bioetanol folyadék és tűzgél szagtalan, füst és hamu termelődése nélkül égő anyagok, amik egészségre káros anyagot nem tartalmaznak és égésük közben sem keletkezik ilyen. 

Az alábbi bioetanol folyadékok és tűzgélek tökéletes tartozékai a webshopunkban kapható fáklyáknak és tálaknak: szerezd be te is hozzájuk az utánpótlást a következő kerti parti előtt!

Rendezés:

áttetsző fáklya olaj kerti fáklyához

Raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
3.790 Ft

Prémium ethanol tűz gél tűztálakhoz és kerti fáklyákhoz

Raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
3.690 Ft

áttetsző tűztál zselé LUNA kerti fáklyához

Raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
2.990 Ft

A hangulatos esték üzemanyaga: tűzgélek és bioetanol fáklya olajak

A barátokkal és családtagokkal töltött estékhez nem kell sok, hogy igazán kellemes élmények lehessenek. A megfelelő fényforrás segítségével rengeteget dobhatsz a kint töltött estéken, és bármilyen eseményt még hangulatosabbá tehetsz, legyen szó beltéri vagy kültéri eseményről. A lámpák gyakran hideg fénye helyett a  lángok meleg fényében sokkal kellemesebb élmény a barátokkal, családtagokkal történő éjszakába nyúló beszélgetés vagy kerti parti.

A különböző tűzgélek, tűzzselék és bioetanol fáklya olajak nagyszerű alternatíváját kínálják a fatüzeléses megoldásoknak. Segítségükkel különböző modern fáklyák, tűztálak és kandallók használhatók a lehető legkényelmesebb és környezetbarát módon, fa tüzelőanyag használata nélkül. 

A bioetanol

A modern kandallók és kültéri fáklyák esetében az egyik legjobb megoldás a bioetanol használata, ami a leggyakoribb biokandalló folyadék. Ez a természetes eredetű, növényi alapú környezetbarát anyag az egészségre nincs káros hatással, semleges illattal ég füst és hamu nélkül, csak nagyon kevés kormot termelve. A bioetanol égése közben nem kell attól tartani, hogy szikra pattogna ki a környezetébe. 

A bioetanol környezetbarát megoldás, mivel nem fokozza az üvegházhatást. Égés közben a folyadék teljesen kiürül, és csak nagyon kevés szennyeződést hagy maga után. Az egyik legjobb választás modern füsmentes kandallókba.

A tűzgél

Szintén környezetbarát megoldás: a tűzgél (izopropil alkohol) égése közben vízpára és szén-dioxid - a kilélegzett levegőhöz hasonlóan - keletkezik, egészségre káros anyag nem.

A zselés állag hagy maga után némi lerakódást, ezt a fajta tüzelőanyagot kandallókhoz elsősorban akkor érdemes használni, ha ez a lehetőség meg van jelölve a csomagolásán. Kerti fáklyákhoz, tűztálakhoz tökéletes választás.

Csapj le te is az igényeidnek megfelelő folyékony vagy zselés tüzelőanyagra, és élvezd a hangulatos estéket kandalló mellett vagy kerti összejövetelek során!

Az oldal tetejére