Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

blanco mosogatószer adagolók

Prémium anyaghasználat, kombinálva egy piacvezető gyártó szakértelmével: az alábbi Blanco mosogatószer adagolókben biztosan nem fogsz csalódni!

A mosogatóba építhető mosogatószer adagolók segítségével stílusosan szabadulhatsz meg a csap környékén álló műanyag flakonoktól, hiszen az adagoló így a pult alatt helyezkedik el. A kiemelkedő minőségű Blanco mosogatószer adagolók tökéletesen illeszkednek a kínálatunkban is megtalálható Blanco mosogatókhoz.

Tarts rendet elegánsan a csap környékén a Blanco segítségével!

Rendezés:

TORRE króm mosogatószer adagoló

Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 13.
20.800 Ft

Blanco mosogatószer adagolók

A BLANCO a világ egyik piacvezető vállalata a kiváló minőségű háztartási mosogatótálak és csaptelepek piacán. A BLANCO mosogatók, csaptelepek a világ közel 100 országában képviselik a legmagasabb színvaonalú minőséget, funkcionalitást és a professzionalizmust. A vállalat a legnagyobb német gyártó, aki kizárólag prémium alapanyagokból - gránit, silgranit és rozsdamentes acél - gyárt mosogatókat és kiegészítőket.  

A BLANCO fejlesztői neves nemzetközi designerekkel együtt dolgozva gondoskodnak arról, hogy a forma kövesse a funkciót. Így születnek a modern designklasszikusok, amelyek a funkcionalitást, komfortot és esztétikát ötvözve formálják a BLANCO jó hírét.

A Blanco mosogatószer adagolók ennek megfelelően kiváló minőséggel bírnak, és tökéletesen beépíthetők a Blanco mosogatókba. Az előkészített nyílások a mosogatón nincsenek teljesen kivágva, de könnyítve kerülnek az adott mosogatóra, így könnyen kitörhetőek az olyan beépíthető kiegészítők számára, mint a mosogatószer adagoló.

A Blanco mosogatószer adagoló használatával az adagoló a pult alatt helyezkedik el, így helyet spórolhatsz a mosogató környékén. Emellett esztétikailag is ízléses, stílusos megoldás, hiszen nem kell műanyag flakonokat vagy színben és stílusban kevésbé passzoló adagolókat tartani a csap mellett. A könnyen használható, kényelmes és ergonomikus kialakítás arról is gondoskodik, hogy már használat közben is nagyobb rendet és tisztaságot tarthass fent a mosogató környékén.

Kompromisszumoktól mentes minőség: a Blanco filozófia

A BLANCO filozófiája egyszerű, ám nagyszerű: ""Minden szegmensben a legjobb minőség."" Mindez kiterjed az anyagfelhasználástól kezdve a megmunkáláson át a gyártás, csomagolás és szállítás minden részletéig. A BLANCO gyárait egyetlen termék sem hagyhatja el végső minőségellenőrzés nélkül.

A Blanco mosogatók és csaptelepek esetében kiemelt figyelmet fordítanak a vízzel kapcsolatba kerülő elemekre, kezdve az anyagok kiválasztásánál, aminél a legmagasabb követelményeket támasztják. A minőségi szabványok betartatásával egy külön részleg foglalkozik a vállalaton belül, biztosítva, hogy a felhasználókhoz kompromisszumoktól mentes, prémium minőségű termékek kerüljenek.

Az oldal tetejére