Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

eva solo

Funkcionális, modern és különleges, kifinomult designnal ellátott tárgyak: ezek a dán Eva Solo termékeinek elsődleges ismérvei. 

Négy legfontosabb értékük a szenvedély, integritás, innováció és üzleti érzék, melyek minden egyes Eva Solo tárgyon tetten érhetők. Érzelmekkel teli, magas minőségű termékeikkel céljuk, hogy vásárlóik remekül kifejezhessék személyiségüket a választott tárgyakon keresztül, miközben azok hasznosságukból sem veszítenek.

Fedezd fel te is az Eva Solo elegáns világát!

Rendezés:

HANGING BIRD FEEDER fehér 19,5cm magas kerámia függesztett madáretető

Előrendelhető
Várható szállítás: 2023. január 20.
16.490 Ft

HANGING BIRD BATH fehér 25cm átmérőjű kerámia függesztett madáritató

Előrendelhető
Várható szállítás: 2023. január 20.
18.490 Ft

FRAME BIRD FEEDER fekete 21x21xm-es fém falra szerelhető madáretető

Raktáron
Várható szállítás: 2022. december 12.
16.490 Ft

BIRD SHELTER fehér 13cm átmérőjű porcelán madár kuckó

Előrendelhető
Várható szállítás: 2023. január 20.
14.900 Ft

BIRD FEEDER átlátszó 20cm átmérőjű üveg függesztett madáretető

Előrendelhető
Várható szállítás: 2023. január 20.
18.490 Ft

BIRD FEEDER TABLE átlátszó 21,5cm átmérőjű üveg oszlopos madáretető

Előrendelhető
Várható szállítás: 2023. január 20.
47.490 Ft

BIRD FEEDER TUBE átlátszó 29cm magas üveg függesztett madáretető

Előrendelhető
Várható szállítás: 2023. január 20.
14.900 Ft

Funkcionális dán elegancia

Az Eva Solo több, mint 100 évvel ezelőtt jött létre. A cég ma Jan Engelbrecht tulajdonában van, aki az alapító családjának negyedik generációját képviseli. Jan édesanyját Evának hívják, az ő édesapja pedig - Jan nagyapja - a cég három korábbi vezérigazgatójának egyike. A cég nevét Eva inspirálta.

Jellegzetes formaterveik sok tekintetben tükrözik a modern otthonban végbement változásokat. Kiindulópontjuk a skandináv háziasszony funkcionális, jó minőségű konyhai edényei voltak. Ahogy a nők beléptek a munkaerőpiacra, olyan eszközöket fejlesztettek, amelyek megkönnyítik az életet a konyhában. Az 1970-es években, amikor a nyitott terű konyhák divatossá váltak, az Eva Solo volt az első cég, amely olyan konyhai berendezéseket gyártott, amelyek kellően stílusosak voltak ahhoz, hogy a konyhapulton elöl hagyva maradhassanak.

Történelmének megfelelően a cég ma termékeinek funkcionális és minőségi dizájnjáról ismert. Körülbelül 60 alkalmazottal modern, innovatív és nemzetközi design céggé nőtték ki magunkat. Központuk Koppenhága (Dánia) határában található, de termékeiket világszerte értékesítik. Formatervezett alkotásaik között konyhai eszközöktől a legkülönlegesebb, modern madáretetőkig rengeteg izgalmas, újraértelmezett, de továbbra is funkcionális tárgy található meg.Annak ellenére, hogy negyedik generációs családi vállalkozásról van szó, minden nap arra törekednek, hogy megtegyék a következő evolúciós lépést az Eva Solo termékek következő generációjának fejlesztésében.

Az Eva Solo négy alapértékben gyökerezik:

  • Szenvedély
  • Becsületesség
  • Innováció
  • Üzleti érzék

Értékeik minden tevékenységük szerves részét képezik, az új munkatársak fogadásától és az ügyfelekkel való találkozásig. Egy olyan cégben hisznek, amely ugyanabba az irányba mozog, s ahol ugyanakkor a sokszínűségnek is van helye.

Értékeikkel együtt nagy adag ambíció jelenti az alapját mindennek, amit csinálnak: vagyis az érzelmes, minőségi és innovatív termékek készítésének.

Az oldal tetejére