Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

frank green

Elszántan környezetbarát és lenyűgözően stílusos: fedezd fel az ausztrál FRANK GREEN márkát!

A Frank Green trendi, környezettudatos, újrahasználható utazó bögréket, kulacsokat és termoszokat gyárt, melyek egyedi kupak kialakítása méltán teszi őket a világ egyik legnépszerűbb termékévé a kategóriájában. A márka célja a műanyag palackok csökkentése a vizek és óceánok tisztaságának érdekében egy fenntarthatóbb életért.

Szavazz te is az újrahasználhatóra, szerezd be a legszebb Frank Green termoszokat és bögréket!

Rendezés:

Környezetbarát utazó bögrék és termoszok

A FRANK GREEN ausztrál márka, már nevükben is utalva környezetbarát mivoltukra: a ""frank"" nem csupán egy férfi név, a szó jelentése az angolban ""őszinte"", míg a ""green"" a zöld, öko tulajdonságra utal.

A Frank Green márka hivatalosan 2013-ban született Ausztráliában. A cég alapítója, Benjamin Young már gyerekkorában, az otthona közelében lévő folyóparton játszva felfigyelt az esőzések után a folyón lezúduló műanyag vizes palackokból és poharakból álló szemétre. Megdöbbentette az a felfedezés is, hogy minden valaha előállított műanyagdarab a mai napig létezik, és amíg változatlanul kerül felhasználásra eldobható, egyszer használatos termékekben, addig folyamatosan teszi tönkre az olyan helyeket, mint gyermekkora kis paradicsoma.

20 év elteltével Ben már komoly pozícióban, ügyvezetőként dolgozott, amikor ráébredt: immár olyan pozícióban volt, ami lehetővé teszi, hogy tegyen valamit a probléma ellen ami gyerekkora óta foglalkoztatta. Az üzleti stratégiák kidolgozásával és megvalósításával töltött évek tapasztalatát felhasználhatja arra, hogy segítse a műanyag válság enyhítését. Mindez pedig egy újrahasználható kávés bögre feltalálásával indult.

Az aprólékos kutatásokon alapuló és gondosan kidolgozott Frank Green designt azóta számos dizájn és öko innovációs díjjal büszkélkedhet. Termékeik gyönyörűek, ergonomikusak és innovatívak, hiszen céljuk az, hogy az emberek valóban akarják is azokat újra és újra használni, ezáltal pedig fenntartható megoldást hozhasson létre az egyszer használatos műanyagok problémájára. A Frank Green bögrék és kulacsok élvezetesebb ivásélményt nyújtanak, az újrahasználható elviteles bögrék pedig a kávézók számára is pénzt spórolnak meg.

A folyamatosan fejlődő, bővülő kínálatban a különleges, cseppmentesen záródó nyomógombos kupakkal ellátott hőtartó kávés utazó bögrék és termosz kulacsok - amik számos méretben kaphatók - mellett  nem hőtartó tritán falú kulacsok, sport kupakos és szívószálas megoldások, valamint francia kávéfőzők, teaszűrők, ajándék csomagok és egyéb kiegészítők is megtalálhatóak. A stílusos, sima falak és formák valamint a rengeteg féle szín között bárki megtalálhatja maga számára a tökéletes alternatívát az egyszer használatos műanyag palackokra és elviteles poharakra.

Az oldal tetejére