Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

JUBEQ - The Bottle - 500ml

A JUBEQ - The Bottle egy kiváló hőtartássalbírő fél literes termosz.  Dupla rozsdamentes acél fallal rendelkező, klasszikus vonalvezetésű, ugyanakkor modern formavilágú, prémium minőségű hőtartó design kulacs. Kecses formája könnyen simul a kezedbe és nagyon jó fogása van.

Jelenleg 77 féle színben kapható, így biztosan megtalálod a stílusodhoz és egyéniségedhez legjobban illőt.

Ez a 0,5l-es mini termosz élelmiszeripari minőségű rozsdamentes acélból készül. Dupla oldalfalai között vákuum található, így a palack oldalfalának hővezetése közel nulla. A gyártó szerint a hideg italokat 24 órán keresztül hidegen tartja, míg a meleg italokat 12 óra múlva is melegen töltheted ki belőle.

Saját tesztjeinken kipróbáltuk: a bele töltött 95°C-os forró víz, 20°C-os szobahőmérsékleten még 24 óra után is 55°C felett volt, ami még mindig nagyon forró érzetet adott. Mi is meglepődtünk ezen. Ez a típus az egyik legjobban hőszigetelő kulacs a kínálatunkban.

A palack megvásárlásával nem csak hozzájárulsz saját egészséged megőrzéséhez és a műanyag palackok által okozott környezetterhelés csökkentéséhez, de egy nagyon hasznos és stílusos kiegészítővel leszel gazdagabb, ami télen-nyáron elkísér.

Rendezés:

The Bottle Glint Hot Red tükör Piros 0,5l-es rozsdamentes acél hőtartó design kulacs

Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
8.990 Ft

The Bottle Cedar Wood világos rózsaszín fa erezetű 0,5l-es hőtartó design kulacs

Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
8.990 Ft
Az oldal tetejére