Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

öko termékek

Kis lépés az embernek, hatalmas segítség a környezetvédelemnek: a környezettudatos életmód a tudatos vásárlással és környezetbarát döntésekkel kezdődik.

Alábbi kínálatunkban elegáns, stílusos design termékeket találsz, amikkel számtalan eldobható poharat, dobozt, zacskót és egyéb környezetszennyező használati tárgyat válthatsz ki. Mindezeket olyan fenntartható módon operáló, környezettudatos márkák kínálatából válogattuk össze számodra, amik közül bátran vásárolhatsz annak tudatában, hogy használatukkal hozzájárulsz a környezetvédelemhez.

Válts te is zöldebb életmódra stílusosan, vásárolj és ajándékozz a legszebb design öko termékek közül!

Rendezés:

Party Cup Neon narancs-zöld-sárga-pink 475ml-es rozsdamentes acél

Előrendelhető
Várható szállítás: 2023. július 18.
12.390 Ft

Miért fontos a környezettudatosság?

Biztosan te is rengeteget hallottál már a környezetvédelem egyre sürgetőbb jelentőségéről és mozgalmáról, valamint gyakran találkoztál már a környezettudatosság és a fenntarthatóság fogalmaival. De tulajdonképpen mi a környezettudatosság és mit jelent környezetbarát módon menedzselni a hétköznapokat?

A környezettudatosság a környezettel és természetvédelemmel kapcsolatos tájékozottságot, érzékenységet és tudatosságot fejezi ki. Vagyis sokan értenek egyet a környezetvédelmi mozgalmak felvetéseivel, de környezettudatosnak csak akkor tekinthetők, ha egyéni tetteik, döntéseik is tükrözik ezt. Milliónyi cikk és hasznos tipp foglalkozik azzal, hogyan hozhatunk a mindennapokban környezettudatos döntéseket: kezdve az energiatakarékos gépek és izzók használatától a biciklivel való közlekedésen át a szelektív szemétgyűjtésig vagy épp a vegetáriánus életmódig.

A környezetszennyezés és a globális felmelegedés egyre növekvő mértéke miatt elengedhetetlen, hogy a környezettudatosság minél elterjedtebb legyen, és egymást segítve olyan döntéseket hozzunk a mindennapokban, amik segítik a környezetvédelmet. Ezek közül az egyik legfontosabb a tudatos vásárlás: olyan gyártók és termékek mellett tenni le a voksunkat, amik kiemelt figyelmet fordítanak a környezetvédelemre, termékeik újrafelhasználhatóak és fenntartható módon készülnek.

Környezetbarát öko termékek

A környezettudatosság tehát nemcsak az egyének, de a nagy cégek és márkák esetében is elengedhetetlen - sőt, ezek felelőssége hatványozott. Mi a Designmarketnél úgy gondoljuk, hogy mindent meg kell tennünk a fenntarthatóság érdekében, ezért környezettudatos webshopként kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a termékeink életciklusa a lehető leghosszabb legyen, vagy, olyan terméket váltson ki, ami kifejezetten terheli a környezetet. A hamar tönkremenő, eldobható termékeket nálunk hosszú élettartamú, minőségi és fenntartható módon előállított megoldásokkal válthatod ki.

A fenntartható életmód bevezetését lépésről lépésre, aprónak tűnő dolgok megváltoztatásával is megteheted. Gondolj csak bele: az minden bizonnyal feltűnne, ha naponta le kéne cserélned a kanapédat, de a szinte korlátlan mennyiségben rendelkezésünkre álló, unalmas hétköznapi, eldobható apróságokat, mint amilyen egy elviteles kávéspohár vagy egy újabb műanyag zacskó a boltban nem igazán tartunk számon. Emiatt pedig pontosan ezeknek a tárgyaknak az újrahasználható változataival vehetünk le egy nagy terhet a környezet válláról.

Ökotermékek kategóriánkba olyan környezetbarát termékeket, ajándékokat gyűjtöttünk össze, amik segítségével nemcsak környezettudatosabb életmódot folytathatsz, de valóban örömmel használhatod őket a mindennapokban. Az elegáns designok bizonyítják, hogy a környezetbarát termékek is lehetnek stílusosak és dekoratívak, és vidáman tükrözhetik a személyiségedet. Mindezt olyan márkák és greenprofit gyártók kínálatából válogattuk össze számodra, amelyek a lehető legfenntarthatóbb és környezettudatosabb módon állítják elő termékeiket, és elsődleges célkitűzésük a környezet védelme.

Kezdj el velünk környezettudatosabb életmódot folytatni: válogass a legszebb, újrahasználható öko termékek közül, és élj zöldebben a lehető legstílusosabb módon!

Az oldal tetejére