Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

termosz & kulacs ajándékdoboz szettek

Stílusos, környezetbarát, figyelmes ajándékot keresel, amit még becsomagolni sem muszáj? Akkor ideje felfedezned a legszebb design termosz és kulacs ajándékcsomagokat!

Az alábbi szettekben rozsdamentes acélból készült, számtalanszor felhasználható és teljes mértékben újrahasznosítható hőtartó termoszok és strapabíró vizes palackok bújnak meg kétféle méretben, így akár edzéshez és elvitelre rendeld kávédhoz is mindig kéznél lehet a tökéletes, elegáns italhordó.

Lepd meg szeretteidet (vagy magadat) ezekkel az egyedi kulacs és termosz ajándék szettekkel karácsonyra, születésnapra vagy egyéb különleges alkalomra!

Rendezés:

Elegáns termosz és kulacs ajándék szettek

Egy elegáns dobozba csomagolt, stílusos ajándékdoboz szett a tökéletes választás lehet karácsonyra, születésnapra vagy egyéb különleges alkalomra - különösen akkor, ha a mondott szettben környezetbarát, kiemelkedő minőségű termékek bújnak meg.

Az alábbi ajándékdobozokban gyönyörű, rozsdamentes acél kulacsokat és hőtartó termoszokat találsz meg kétféle méretben. Nagyszerű választás, ha nem tudsz dönteni két méret között, vagy egyszerűen csak tudod, hogy megajándékozott családtagod vagy barátod élvezi szettben kapni a szép dolgokat. Minden termosz és kulacs ajándékcsomag kiváló, élelmiszeripari minőségű, rozsdamentes acélból készült és teljes mértékben újrahasznosítható termékeket rejt, amik használatával rengeteg egyszer használatos műanyag palack vagy pohár megvásárlását válthatod ki, így egy jelentős lépést tehetsz a környezettudatosabb életmód felé - és egy igazán figyelmes ajándékot adhatsz.

Termosz ajándékdobozok

A termosz ajándékdobozokban hőtartó termoszokat találsz, amik a beléjük töltött italokat 12 órán át melegen és 24 órán át hidegen tartják, így azok munkába menet, utazás közben sem veszítik el eredeti hőmérsékletüket. A hőszigetelt dupla falnak köszönhetően mindeközben a termosz külseje nem forrósodik fel vagy hűl le, valamint pára sem csapódik ki rajta.

A rozsdamentes termoszok megfelelő előkészítésével maxolhatod ki igazán azok hőtartó tulajdonságát.

  • Forró italok esetében a termoszba önts pár centi forralt vizet, zárd rá a tetejét és néhány perc erejéig engedd belülről átmelegedni. Ezután a vizet öntsd ki, és csak ezután töltsd bele a melegen tartani kívánt kávét vagy teát.
  • Hideg italok esetében körülbelül 10 percre helyezd a fagyasztóba a termoszt, vagy töltsd meg jéggel és engedd teljesen kihűlni belülről mielőtt használatba vennéd, így garantáltan egész nap élvezheted a hűvös frissítőket, akár a legnagyobb nyári melegben is.

Kulacs ajándékdobozok

A kulacs ajándékdobozokban gyönyörű, rozsdamentes acél design kulacsokat találsz, amik az egyszer használatos PET palackokat hivatottak kiváltani. A PET palackok hatalmas terhet rónak a környezetre, és jóval több kerül belőlük legyártásra, felhasználásra és kidobásra, mint amennyit ebből újrahasznosítanak. Ráadásul a bennük található, egészségre káros anyagok az elhasználódás, hűtés, melegítés vagy savas italokkal való érintkezés következtében kioldódnak a bennük tárolt folyadékba, így ezeket a palackokat semmiképp sem javasolt újra és újra felhasználni.

A rozsdamentes acél vizes palackok számtalanszor felhasználhatók, valamint a forró, jeges vagy szénsavas italokba sem oldódik ki belőlük semmiféle káros anyag, íz vagy szag. Akár munkába menet, akár edzéshez, akár utazáskor van szükséged egy megbízható palackra kedvenc frissítőd vagy vized számára, ezek a stílusos kulacsok cseppmentesen záródó, strapabíró és pillekönnyű útitársaid lesznek. Enyhén hőszigetelő faluknak köszönhetően forró italok esetében sem fogják megégetni a kezet.

Ajándékozz te is valami igazán környezetbarát és figyelmes, személyre szabott meglepetést, válaszd a legszebb design termosz és kulacs ajándékcsomagokat!

Az oldal tetejére