Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

cipőtartók & cipőtárolók

Rendezett, tiszta otthont keresel kedvenc, padlón árválkodó cipőidnek az előszobában? Mutatjuk a legpraktikusabb design cipőtároló megoldásokat!

Az alábbi kínálatban okosan megtervezett, stílusos cipőtárolók közül válogathatsz, amik nemcsak helytakarékosak, de a cipők tárolásában, rendezésében és szárításában is óriási segítséget nyújtanak még a legszűkebb előszobákban is. Egész évben használható és nedves időjárás során gyorsan előkapható, jól szellőző, nedvszívó szőnyegeket és több szintes tartókat is megtalálsz stílusos, letisztult kivitelezésben.

Teremts rendet az előszobában elegáns módon a legszebb design cipőtárolókkal!

Rendezés:

SHOE SLING fekete cipőtartó állvány

Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
14.900 Ft 11.170 Ft

IMELDA fekete cipőtartó állcány

Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
14.900 Ft 11.920 Ft

A legpraktikusabb előszobai cipőtartók

Magától értetődő, hogy a cipők tárolásának a házból való elindulás és érkezés helyszínén, tehát az előszobában kell megtörténnie - hiszen ki szeretne sáros bakanccsal elbotorkálni egy gardróbig? Ugyanakkor az előszoba jellemzően a legszűkebb, legkisebb helyiség is a lakásban, ezért a megfelelő helykihasználás érdekében minden tárolási megoldást alaposan át kell gondolni.

Szerencsére a cipőtartók esetében is több szuper változat közül választhatsz, a rendelkezésre álló helytől és az igényeidtől függően.

Cipős szekrények

A klasszikus cipős szekrények elegáns, stílusos bútordarabok lehetnek az előszobában, előnyük pedig az, hogy zárt tárolási helyet biztosítanak a különböző lábbeliknek, így ha nem szeretnéd az egész kollekciót közszemlére tenni, a szekrények és komódok rendezettebb összhatást adnak a helyiségnek. Az ülőkével ellátott cipősszekrények és a cipőtartó padok a kényelmes öltözködés elősegítése miatt népszerű, kettő az egyben bútordarabok. Amikor viszont nincs elég hely egy cipőtároló szekrénynek, más, kompaktabb megoldást kell keresni.

Bővíthető cipőtartó állványok

A cipőtartó állványok, bár nem zártak, általában kevesebb helyigénnyel rendelkező kiegészítők. Ezen belül is érdemes bővíthető állványt választani, így egy bővülő cipőkollekció vagy a különböző évszakokhoz igazodó változások esetén is mindig elegendő hely áll rendelkezésre. Gondolj csak bele: a nyári papucsok és szandálok jóval kevesebb helyet igényelnek, mint a téli csizmák és bakancsok. Az állványok ráadásul felfelé bővülnek, így a határ a csillagos ég - de legalább a plafon. A fixen rögzített cipőtartó polcokhoz és fali cipőtartókhoz képest az állványok szabadon mozgathatók, így nagyobb szabadságot biztosítanak az előszoba berendezésekor.

Nedvszívó cipőtartó szőnyegek

Az állandó cipőtárolók mellett érdemes olyan, a nedves évszakok során nagy segítséget nyújtó, kompakt, keskeny cipőtartót is beszerezni, ami a vizes, sáros lábbelik ideiglenes tárolását és gyors szárítását teszi lehetővé. Hiába a szép cipőtartó szekrény vagy állvány, ha egy kiadós őszi vagy tavaszi eső után a házba belépve rögtön eláztatod vagy összesarazod a tárolóidat. Egy nedvszívó, szellőző ráccsal ellátott cipőtartó szőnyeg gyorsan megszárítja a lábbeliket, használaton kívül pedig összehajtva kis helyen is eltárolhatod, és elég csak akkor elővenned, amikor valóban szükség van rá. Kültéri cipőtárolóként is használhatod a bejárati ajtó mellett, így biztosan nem fogod összekoszolni az előszoba padlóját.

A legmodernebb, stílusos cipőtartó megoldások

A fenti megoldások bármelyikére is szavazol, fontos, hogy az előszobai cipőtároló ne csak hasznos kiegészítőd legyen a helyiségben, de annak stílusától se üssön el. Webshopunkban a legszebb, ötletes formatervezésű design cipőtartók közül választhatod ki a lakásodhoz legjobban illő darabot, amiket úgy alakítottak ki, hogy minél kényelmesebb használatot és minél esztétikusabb megjelenést biztosítsanak.

Válogass a legokosabb és legszebb megoldások közül, oldd meg az előszobai cipőtárolást könnyen, stílusosan és rendezett módon!

Az oldal tetejére