Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

felragasztható & nyom nélkül eltávolítható fürdőszoba kiegészítők

Őszintén: kinek van kedve falat fúrni, ha ragasztóval is gyorsan és könnyedén felpattinthatja a vágyott akasztót a falra? Mi biztosan a felragasztható fürdőszobai kiegészítőkre voksolunk a csempefúrás helyett.

Az alábbi elegáns, modern megjelenésű, minőségi öntapadós akasztókat, tartókat és egyéb tartozékokat ragasztó segítségével rögzíthetsz stabilan a falon, illetve egyenetlen, érdes felületeken is. Bármikor nyom nélkül eltávolíthatod, így se falba fúr lyukak, se ragasztó maradványok miatt nem kell aggódnod.

Tedd fürdőszobádat stílusossá kármentesen, felragasztható fürdőszobai kiegészítőkkel!

Rendezés:

AREO fúrás nélküli öntapadós szálcsiszolt rozsdamentes acél fali wc papír tartó

Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2023. június 12.
14.490 Ft 12.310 Ft

AREO fúrás nélküli öntapadós króm rozsdamentes acél fali wc papír tartó

Utolsó 2 db raktáron
Várható szállítás: 2023. június 12.
26.990 Ft 18.890 Ft

Tartós ragasztás, nyom nélküli eltávolíthatóság

Ragasztható akasztók, öntapadós fogasok, wc papír tartók, szappantartók, polcok és egyéb hasznos eszközök: könnyen felragasztható fürdőszoba kiegészítők, amiket bármikor nyom nélkül eltávolíthatsz.

A falra rögzítés az egyik legpraktikusabb megoldás a fürdőszobában, ahol jellemzően ezen a módon lehet a legjobban kiaknázni a rendelkezésre álló helyet a sok-sok tartozék számára. A kínálatunkban található modern, designer fürdőszobai kiegészítők nemcsak stílusossá teszik a fürdőszobát, de kíméletes fali rögzítésre is lehetőséget adnak. Ha nincs kedved vagy lehetőséged a csempe, a tükör vagy a fal fúrásán stresszelni, akkor külön megvásárolható prémium ragasztó szett segítségével stabilan rögzítheted vadonatúj kiegészítőidet a legkényesebb, valamint egyenetlen, érdes felületeken is.

Ne aggódj: bár a ragasztás nagyon erős tartást nyújt, szükség esetén nyom nélkül eltávolíthatod az adott kiegészítőt, így se ragasztómaradványokkal, se fúrásnyomokkal nem kell majd megküzdened, ha egy idő után máshol képzeled el a szappantartót vagy a fogast.

Válaszd a kényelmes, gyors és elegáns rögzítési módot, rendeld meg most új kedvenc felragasztható fürdőszoba kiegészítődet!

Az oldal tetejére