Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

fürdőszoba szőnyegek & kádkilépők

Relaxáló hangulat, kellemes, forró fürdő... Majd rögtön ezután érkezés a hideg, csúszós padlóra. Ugye te sem teljesen így képzeled?

Egy fürdőszoba szőnyeggel nemcsak a helyiséget teheted szebbé, de elkerülheted a csúszós vízfoltokat a padlón a zuhany és a kád környékén. A balesetek elkerülése érdekében fontos, hogy fürdés után vizes lábbal csúszásmentes felületre léphess ki: a csúszásgátló kádkilépőket pont erre tervezték.

Tedd fürdőszobádat tisztábbá, biztonságosabbá és nem utolsó sorban stílusosabbá exkluzív fürdőszoba szőnyeggel!

Rendezés:

RELAX szürke nagy fürdőszoba szőnyeg

Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
9.990 Ft 6.490 Ft

Miért fontos a kádkilépő szőnyeg?

Egy egyedi fürdőszoba szőnyeg nem csupán esztétikai célokat szolgál a kád és a zuhany környékén. Fürdés után, vizes lábbal egyszerűen a padlóra kilépve nagyon könnyen elcsúszhatsz, ráadásul a fürdőszoba is pillanatokon belül úszni fog az elcsöpögtetett vízben.

Egy jó kádkilépő szőnyeg segítségével mindezt elkerülheted, emellett ma már rengeteg olyan egyedi design közül válogathatsz, ami a hasznos funkció mellett stílusosabbá is varázsolja a helyiséget.

Milyen az ideális fürdőszoba szőnyeg?

Fürdőszoba szőnyeg választásakor fontos, hogy kifejezetten erre a célra készült kádkilépők közül válassz. A hagyományos, a lakás más helyiségeibe szánt szőnyegekkel ellentétben ezek sokféle anyagból készülhetnek: bambusz kádkilépők, habosított pvc, memóriahabos fürdőszoba szőnyegek közül is válogathatsz.

A megfelelő kádkilépő legyen:

  • kellőképp nedvszívó, a párás, vizes környezetbe ideális anyagú
  • csúszásgátlóval ellátva a maximális biztonságért
  • a fürdőszoba berendezéséhez jól illő, megfelelő méretű

Exkluzív fürdőszoba szőnyeg designok

Rengeteg fürdőszoba tervezésén és berendezésén vagyunk túl, épp ezért webshopunkban olyan, kifejezetten fürdőszobába szánt kádkilépők és szőnyegek közül válogathatsz, amelyekben biztosan nem fogsz csalódni.

Tedd a fürdőszobát szebbé, a fürdés élményét biztonságosabbá design fürdőszoba szőnyeg segítségével!

Az oldal tetejére