Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

szenzoros automata folyékony szappanadagolók

Hozzá sem kell érned, mégis tisztává varázsol. Mi az? Eláruljuk: a szenzoros automata folyékony szappanadagoló.

Az érintésmentes, érzékelős szappanadagoló használata igazi élmény, ráadásul tiszta, higiénikus és nem utolsó sorban igazán stílusos megoldás a szappanfoltok elkerülésére a csap környékén. Az elemes automata adagolót szappannal és kézfertőtlenítővel is használhatod.

Cseréld le te is a bolti pumpás flakonokat és bízd a kézmosást szenzoros szappanadagolóra!

Rendezés:

OTTO FOAMING fehér automata szenzoros habszappan adagoló

Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
12.900 Ft

OTTO FOAMING ezüst automata szenzoros habszappan adagoló

Raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
12.900 Ft

A legkényelmesebb szappanadagolás

Modern szenzoros automata folyékony szappanadagolók, a fokozott fürdőszobai higiéniáért és a makacs szappanfoltok elkerüléséhez.

Kézmosáskor még nem sokat törődünk vele, takarításkor azonban már annál többet fájhat a fejünk a csap környékét ellepő vízfoltok és szappanmaradványok miatt. Óhatatlanul is vizes kézzel nyúlunk a szappan után és tesszük vissza immár nedvesen, gyakran összefröcskölve ezzel a csapot, tükröt és a többi nehezen tisztán tartható felületet. Ha pedig többen osztozunk a fürdőszobán, akkor maga a - lényegében egymásnak adogatott - szappanok sem jelentik épp a leghigiénikusabb megoldást.

Az érintésmentes szappanadagolók egy beépített szenzor segítségével érzékelik az alájuk nyújtott tenyeredet, és anélkül adagolják ki a szappant, hogy bármit meg kéne nyomnod, így egyetlen gyors mozdulattal oldhatod meg a szappanozást. Használatukkal elkerülheted a véget nem érő küzdelmet a szétázott szappanmaradványokkal és vízfoltokkal a mosdó környékén, valamint érintésmentes kézfertőtlenítő adagolóként is bevetheted a keresztszennyeződések elkerüléséhez.

A webshopunkban található automata elemes szappanadagolók között fali szenzoros szappanadagolót és extra tároló kosárral ellátott változatot is választhatsz. Egy érzékelős szappanadagoló ráadásul igazán modern, stílusos kiegészítője lesz a mosdónak. Még felnőttként is öröm használni, a gyerekek pedig biztosan imádni fogják, és nem fognak egyetlen alkalmat sem elmulasztani a szappanozásra.

Rendeld meg új, design szenzoros automata folyékony szappanadagolódat a maximális higiéniáért otthonodban is!

Az oldal tetejére