Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

fürdőszobai zuhanyfüggönyök & függönytartó rudak

Folyton vizes fürdőszoba padló? Egy szép zuhanyfüggöny és hozzá illő zuhanykarnis megoldja a problémát, és még a fürdő hangulatát is feldobja.

Válogass a legszebb, elegáns és modern vízlepergető zuhanyfüggönyök közül, amik gondoskodnak arról, hogy a víz mindig a zuhany megfelelő oldalán maradjon. A strapabíró, minőségi rozsdamentes acélból készült zuhanyfüggöny tartó rúddal pedig a nedves, párás környezetben is stabilan rögzítheted a vadonatúj függönyt.

Ints búcsút a kifröcskölt víznek, tedd a zuhanyzót stílusosabbá az alábbi zuhanykarnisok és függönyök segítségével!

Rendezés:

FLEX fehér zuhanyfüggöny akasztó

Raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
6.490 Ft 5.190 Ft

Stílusos és praktikus fürdőszobai zuhanyfüggönyök és függönytartók

Stílusos fürdőszobai zuhanyfüggönyök és fürdőszobai függönytartó rudak, melyek midnamellett, hogy praktikusak, a fürdőszobának is elegánsabb megjelenést kölcsönöznek.

A zuhanyfüggöny nem csupán dekoráció, hiszen elsődleges feladata az, hogy megakadályozza a padló összefröcskölését zuhanyzás közben. Ezzel együtt egy jól megválasztott, stílusos zuhanyfüggöny az egész fürdőszoba hangulatát meghatározhatja. Elengedhetetlen, hogy tartós, vízálló anyagból készüljön, a viszonylag nagy felület miatt pedig az is fontos, hogy a fürdőszoba berendezésével is harmonizáljon, anélkül, hogy túl sok figyelmet követelne magának.

Ha a szép függöny már megvan, az sem mindegy, hogy milyen rúdra kerül fel. Fontos, hogy a zuhanyfüggöny tartó rúd kiváló minőségű, rozsdamentes anyagból készüljön, ami a magas páratartalmú helyiségben sem fog gyorsan elhasználódni, szemben a fából vagy olcsó műanyagból készült változatokkal, amik viszonylag hamar meghajolhatnak és elveszíthetik tartásukat. Akárcsak a lakás többi részébe szánt függönyöknél, a fürdőszobai függönytartók esetében is lehetőséged van falra fúrható megoldások közül választani, míg a szintén stabil tartást biztosító teleszkópos zuhanyfüggöny rúd segítségével elkerülheted a csempe fúrását.

Kiváló minőségű, elegáns, egyedi design megoldásaink választásával gyönyörűen megkoronázhatod a zuhanyzót. Találd meg a helyiség stílusához legjobban illő design zuhanyfüggönyt és strapabíró fürdőszobai függönytartó rudat, hogy soha többé ne kelljen aggódnod a padlóra kifröcskölt víz miatt!

Az oldal tetejére