Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

szobainasok

"

Akár az elpakolásra váró ruhadaraboknak, akár a másnapra előkészített outfitnek van szükséged ideiglenes tárolóhelyre, az alábbi design szobainasok modern, ötletes kialakítással és helytakarékos tároló felülettel sietnek segítségedre.

Egy idő után majdnem minden hálószobában kialakul egy hajtogatásra vagy épp viselésre váró ruhákból álló kupac: erre a problémára tökéletes megoldás egy szobainas bevetése, ami nemcsak dekoratív, hanem a ruhák gyűrődésmentes tárolását biztosító kiegészítőd lesz.

Varázsolj rendet a hálószobában stílusosan egy elegáns létra szobainas vagy gyönyörű tükrös szobainas segítségével!

"
Rendezés:

LEANA fehér fa falnak dönthető létra szobainas

Előrendelhető
Várható szállítás: 2023. május 15.
35.990 Ft

MENOTO matt acél szobainas

Rendelhető
Várható szállítás: 2023. április 24.
99.490 Ft

MENOTO matt acél-fekete szobainas

Rendelhető
Várható szállítás: 2023. április 24.
119.490 Ft

VALA szobainas, álló tükör, állvánnyal, fehér, tükör-fém

Kifutott
Várható szállítás: 2023. május 15.
87.990 Ft

LEANA fekete fa falnak dönthető létra szobainas

Előrendelhető
Várható szállítás: 2023. május 15.
35.990 Ft

HUB LADDER fekete-dió 60x150cm fa falnak dönthető létra szobainas

Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
51.990 Ft

HUB LADDER natúr fa-fehér 60x150cm fa falnak dönthető létra szobainas

Előrendelhető
Várható szállítás: 2023. május 15.
51.990 Ft

HUB LADDER szürke 60x150cm fa falnak dönthető létra szobainas

Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
51.990 Ft 44.190 Ft

A hálószoba szerepe: inspiráció a berendezéshez

Az otthonban a hálószoba nem csak az a hely, ahol álomra hajthatjuk a fejünket. Ez a lakás talán legkényelmesebb helyisége, ahol nyugodtan megpihenhetsz egy hosszú nap végén, kipihenheted a fáradalmakat, és ahol szabad napjaidon, perceidben is nyugodtan relaxálhatsz. Ellentétben a nappalival vagy a konyhával, ahol a család többi tagja és a vendégek is gyakran megfordulnak, a hálószoba csak a tied, tehát a legprivátabb helyiség, ahova nyugodtan elvonulhatsz a világ elől. 

Épp ezért elengedhetetlen, hogy a berendezés minden tárgya a kényelmedet szolgálja. Fontos, hogy a hálószoba dekoráció a stílusodnak megfelelő hangulatot biztosítson a szobának, hogy mindig örömmel léphess be az ajtaján. A berendezés és a dekoráció kiválasztása előtt célszerű végiggondolni, hogy milyen igényei lesznek a felhasználójának.

  • Kisebb, egy vagy kétszemélyes lakásokban a hálószoba gyakran nemcsak az alvás helyszíne, de öltözőként, nappaliként is szolgál.
  • Gyerek hálószobák esetén ez a tér egyben a tanulás és a játék helyszíne is, így ezzel is kompatibilis, megnyugtató dekorációt érdemes választani.
  • Házastársak hálószobájában a főszerep általában a nagy ágyé, emellett gyakran itt zajlik az öltözködés és az esti nyugodt olvasás is, ami megfelelő rendfenntartó eszközöket és megvilágítást igényel.
  • Egy lány szobában helyet kaphat öltözőasztal, fiúk esetében pedig a számítógéphez szükséges asztal.

A jó dekor hálószoba nemcsak a tárgyak külsejét veszi figyelembe, de a későbbi használatukat is. A dekorációs háló webáruházak böngészésekor érdemes tehát arra is figyelni, hogy a kiválasztott tárgyak bírnak-e valamiféle funkcióval vagy valódi dekor jelleggel, esetleg csak az értékes helyet foglalnák előled.

Inspiráció a modern hálószoba dekorációjához

Bár a legtöbb hálószobában a teret az ágy uralja, rengeteg személyes tárgynak és apróságnak ez a helyiség az otthona a lakásban. Egy nagy hálószoba esetében általában ez a ruhatárolás helyszíne is, ahol a különböző szekrények és fiókos tárolók kapnak helyet, vagy ahonnan a gardróbba léphetsz át. Fontos tehát, hogy a tárolást és rendfenntartást is segítő kiegészítőkben gondolkodj, amik segítenek fenntartani a nyugalmat a szobában, amellett, hogy stílusos külsejükkel is jó hangulatot biztosítanak.

Webshopunkban olyan kiváló minőségű design hálószoba dekorációkat és kiegészítőket találsz, amik amellett, hogy elegánsan mutatnak majd a szobában, sok-sok ötletes módon lesznek hasznodra a mindennapokban is.

A fali dekoráció hálószobában a leghelytakarékosabb és stílusosabb díszítő megoldások egyike, különösen kisebb méretű helyiségekben ahol esetleg óvatosan szeretnél bánni a rendelkezésre álló négyzetméterekkel. A kisebb hálószobákban egy elegáns fali vagy álló tükör segítségével optikailag növelheted a teret, hogy ne keltsen benned szűk vagy zsúfolt érzetet. Egy szobainas segítségével pedig személyesebbé teheted ezt a helyiséget, valamint az öltözködést, rendfenntartást is stílusosan oldhatod meg.

Válogass bátran kézzel válogatott, kipróbált hálószoba kiegészítőink között, inspirálódj velünk és rendeld meg a stílusodhoz legjobban illő megoldásokat, hogy tied lehessen a megnyugtató, kényelmes álomhálószoba!

Az oldal tetejére