Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

konyhai fali eszköztartók & sínrendszerek

Fakanál, merőkanál, kés, szűrő, csipesz, ebben a sorrendben, egyszerre és most azonnal: a főzés közben rengeteg eszközre van szükség, épp ezért jó, ha kézre eső, rendezett módon tárolhatod őket.

Az alábbiakban olyan eszköztartók közül válogathatsz, melyek elegáns külsővel, helytakarékos kialakítással és kiváló minőséggel sietnek a segítségedre, hogy a legstresszesebb sütés-főzésekkor is mindig minden szükséges eszköz rögtön a kezed ügyében legyen.

Vess véget a fiókok rángatásának, tedd konyhádat rendezetté és könnyen használhatóvá a legszebb design konyhai eszköztartók segítségével!

Rendezés:

CUBIKO 2DB-OS fehér acél fali tároló polc

Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 05.
15.190 Ft

CUBIKO 2DB-OS fekete acél fali tároló polc

Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 05.
15.190 Ft

ANYWHERE fehér acél fúrás nélküli konyhai eszköztartó

Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2023. június 05.
17.990 Ft 14.390 Ft

ANYWHERE fehér konyhai eszköztartó rendszerező

Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2023. június 05.
10.900 Ft 9.260 Ft

HOLSTER fehér-ezüst pultra helyezhető konyhai rendszerező

Rendelhető
Várható szállítás: 2023. június 23.
14.790 Ft

CUBIKO fekete acél sarokpolc

Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 05.
17.090 Ft

CUBIKO fehér acél sarokpolc

Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 05.
17.090 Ft

Többfunkciós konyhai eszköztartók

Nincs is annál fontosabb főzés közben, mint hogy a keveréshez, méréshez és egyéb folyamatokhoz minden szükséges eszköz, kanál, spatula és  csipesz könnyen elérhető, átlátható módon álljon a rendelkezésedre. Egy zsúfolt fiókból nem mindig egyszerű gyorsan előrántani azt, amire szükséged van, ez pedig kritikus pillanatokban akár a készülő étel kárára is válhat.

A tiszta, rendezett konyhai környezet fenntartásának kulcsa az, hogy minden ilyen eszköznek olyan helyet találhass, amit egyszerűen és szívesen használsz, miközben a helyiség összképét is szebbé és letisztultabbá teszi.

Webshopunkban kiváló minőségű, ötletes konyhai eszköztartók és rendszerezők közül válogathatsz, amik stílusos design külsővel és okos, kompakt kialakítással sietnek a segítségedre a mindennapokban.

Fali konyhai eszköztartó rúd

A hosszú fali eszköztartó rudakra egyszerűen fel tudod akasztani a leggyakrabban használt eszközeidet, legyen szó fakanálról, habverőről vagy konyharuháról. Segítségükkel pillanatok alatt előkaphatod a szükséges kellékeket főzés közben, és még a konyhának is stílusos, hangulatos megjelenést biztosít. A fal mentén, hosszában lógatva tárolhatod az eszközöket, így a pult egész felülete továbbra is rendelkezésedre fog állni a munkához.

A konyhai eszköztartó rudak között már fúrás nélkül rögzíthető darabokat is megtalálsz, amik remekül jönnek ha nincs kedved vagy lehetőséged a méricskéléshez és fúráshoz: egyszerűen szorítsd be a konyhapult és a fali szekrény közé, és már használatba is veheted. Kisméretű és nagyobb, egyéb tartóelemekkel, fűszertartókkal is ellátott darabok közül is választhatsz.

Kanáltartók és alátétek

Az okos kialakítású, ötletes konyhai eszköztartók között kompakt asztali megoldásokat is megtalálsz, amik állítható mérettel és különböző rögzítési módokkal biztosítják a fakanalak, tésztaszedők és evőeszközök könnyen hozzáférhető rendszerezését és tárolását. Mindezt a lehető legjobb helykihasználással és elegáns, modern formatervekkel, hogy ne csak hasznos, de dekoratív kiegészítői is legyenek a konyhapultnak.

A főzőkanál alátétek emellett szuper, könnyen tisztítható és kompakt helyet kínálnak a főzés közben használt kanalaknak a kezed ügyében. Tartsd a tűzhely mellett, így a lábosból kiemelt kanalat két kavarás között is lesz hova tenned, anélkül, hogy összecsöpögtetnéd a konyhapultot.

Ne habozz tovább, legyen a te konyhád is rendezett és minél kényelmesebben használható, csapj le a legszebb design konyhai eszköztartókra!

Az oldal tetejére