Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

gyümölcstartó kosarak & gyümölcsös tálak

Többfunkciós konyhai eszköztartók

Nincs is annál fontosabb főzés közben, mint hogy a keveréshez, méréshez és egyéb folyamatokhoz minden szükséges eszköz, kanál, spatula és  csipesz könnyen elérhető, átlátható módon álljon a rendelkezésedre. Egy zsúfolt fiókból nem mindig egyszerű gyorsan előrántani azt, amire szükséged van, ez pedig kritikus pillanatokban akár a készülő étel kárára is válhat.

A tiszta, rendezett konyhai környezet fenntartásának kulcsa az, hogy minden ilyen eszköznek olyan helyet találhass, amit egyszerűen és szívesen használsz, miközben a helyiség összképét is szebbé és letisztultabbá teszi.

Webshopunkban kiváló minőségű, ötletes konyhai eszköztartók és rendszerezők közül válogathatsz, amik stílusos design külsővel és okos, kompakt kialakítással sietnek a segítségedre a mindennapokban.

Fali konyhai eszköztartó rúd

A hosszú fali eszköztartó rudakra egyszerűen fel tudod akasztani a leggyakrabban használt eszközeidet, legyen szó fakanálról, habverőről vagy konyharuháról. Segítségükkel pillanatok alatt előkaphatod a szükséges kellékeket főzés közben, és még a konyhának is stílusos, hangulatos megjelenést biztosít. A fal mentén, hosszában lógatva tárolhatod az eszközöket, így a pult egész felülete továbbra is rendelkezésedre fog állni a munkához.

A konyhai eszköztartó rudak között már fúrás nélkül rögzíthető darabokat is megtalálsz, amik remekül jönnek ha nincs kedved vagy lehetőséged a méricskéléshez és fúráshoz: egyszerűen szorítsd be a konyhapult és a fali szekrény közé, és már használatba is veheted. Kisméretű és nagyobb, egyéb tartóelemekkel, fűszertartókkal is ellátott darabok közül is választhatsz.

Kanáltartók és alátétek

Az okos kialakítású, ötletes konyhai eszköztartók között kompakt asztali megoldásokat is megtalálsz, amik állítható mérettel és különböző rögzítési módokkal biztosítják a fakanalak, tésztaszedők és evőeszközök könnyen hozzáférhető rendszerezését és tárolását. Mindezt a lehető legjobb helykihasználással és elegáns, modern formatervekkel, hogy ne csak hasznos, de dekoratív kiegészítői is legyenek a konyhapultnak.

A főzőkanál alátétek emellett szuper, könnyen tisztítható és kompakt helyet kínálnak a főzés közben használt kanalaknak a kezed ügyében. Tartsd a tűzhely mellett, így a lábosból kiemelt kanalat két kavarás között is lesz hova tenned, anélkül, hogy összecsöpögtetnéd a konyhapultot.

Ne habozz tovább, legyen a te konyhád is rendezett és minél kényelmesebben használható, csapj le a legszebb design konyhai eszköztartókra!

Rendezés:

ESTRA fekete S-es fém gyümölcstartó kosár

Utolsó 2 db raktáron
Várható szállítás: 2023. június 07.
14.990 Ft 11.240 Ft

ESTRA króm S-es fém gyümölcstartó kosár

Utolsó 2 db raktáron
Várható szállítás: 2023. június 07.
14.990 Ft 13.490 Ft

ESTRA króm L-es fém gyümölcstartó kosár

Utolsó 2 db raktáron
Várható szállítás: 2023. június 07.
17.990 Ft 13.490 Ft

WIRES króm magas kenyeres vagy gyümölcskosár

Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 07.
12.090 Ft 10.790 Ft

WIRES króm nagy gyümölcskosár

Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 07.
9.990 Ft 8.890 Ft

WIRES króm kicsi gyümölcskosár

Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 07.
9.390 Ft 7.830 Ft

A legszebb gyümölcstartó kosarak

Kellemes, színes dekoráció, egészséges nassolnivaló karnyújtáson belül: egy szép gyümölcskosár segítségével igazán megkoronázhatod a konyhát, étkezőt vagy akár a munkahelyi közös asztalt.

Amellett, hogy a friss, tarka gyümölcsök látványa bármikor képes felvidítani és az egész helyiség hangulatát szerethetőbbé tenni, a gyümölcsöknek is jót tesz ha zacskók helyett szabadon tartod őket, hogy megfelelően szellőzhessenek. A gyümölcskosár megléte pedig eleve meghatározza, hogy milyen nasi után nyúl az ember: akár ebéd után vágysz valami édesre, akár hirtelen tör rád az éhség, sokkal valószínűbb, hogy csoki és keksz keresgélése helyett az eleve kihelyezett gyümölcsös tálból fogsz választani valami harapnivalót. 

Mivel a gyümölcsök megtartása mellett elsősorban dísztárgyként funkcionál, fontos, hogy gyümölcskosár maga is dekoratív, stílusos megjelenésű legyen.

Webshopunkban letisztult, elegáns és kiváló minőségű fém gyümölcstartó kosár kínálatból válogathatsz több méretben, amik mind a konyhádban, mind az étkezőasztalon remekül fognak mutatni, akár otthon, akár a munkahelyen szeretnél több gyümölcsöt fogyasztani.

Csapj le te is a legszebb design gyümölcstartó kosarakra és tálakra, dobd fel a hangulatot bármelyik helyiségben és nassolj egészségesebben!

Az oldal tetejére