Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

edényszárítók & edénycsepegtetők

Rendezett, tiszta konyha és sebesen száradó edények: az alábbi edénycsepegtetőkkel gyerekjáték a tányérok és evőeszközök helytakarékos szárítása, még a legnagyobb ünnepi vendégsereg látogatása után is.

Kínálatunkban olyan hasznos, okosan megtervezett edényszárítók közül válogathatsz amiket kis helyen is szuperül kihasználhatsz, egyszerűen elpakolhatsz, de használatuk közben sem rondítanak bele a helyiség összképébe

Csapj le a konyhádhoz legjobban illő megoldásra és élvezd a gyorsan száradó edényeket rendezett konyhádban!

Rendezés:

HOLSTER sötétszürke rozsdamentes aél vízelvezetős edényszárító

Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 12.
22.790 Ft
(1)

TUB sötétszürke műanyag edényszárító

Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 12.
9.990 Ft
(1)

TUB fehér műanyag edényszárító

Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 12.
9.990 Ft 8.390 Ft

HOLSTER fehér rozsdamentes aél vízelvezetős edényszárító

Utolsó 2 db raktáron
Várható szállítás: 2023. június 12.
22.790 Ft

UDRY PEG bézs szintetikus műszál összecsukható edényszárító matrac

Utolsó 2 db raktáron
Várható szállítás: 2023. június 12.
9.490 Ft

Elmaradhatatlan segítség a mosogatásnál: az edénycsepegtető

A csodás ebéd, vacsora befejeztével az ember általában kénytelen a mosatlan edények felé fordulni - az ünnepi szezonban pedig a sok-sok rokon, barát látogatásakor még a mosogatógéppel rendelkezők sincsenek teljes biztonságban. Ha pedig a mosogatással megvagyunk, hasonló logisztikai kihívás elé állít minket a száradásra váró edények sora, a mennyiség miatt sokszor még abban az esetben is, amikor a mosogatótálcánk már rendelkezik csepegtetővel.

Nem könnyű az edények szárítását stílusos és rendezett módon megoldani úgy, hogy a tányérok is gyorsan megszáradjanak és a konyha se emlékeztessen csatatérre. Az edényszárítók ebben sietnek a segítségedre, de fontos, hogy ez az eszköz is a lehető legjobban illeszkedjen a konyha összképébe. A modern design kedvelőinek remek hírünk van: hála a dizájnerek leleményességének, a webshopunkban megtalálható konyhai csepegtető edényszárítók praktikus és szépen kialakított helyet biztosítanak az elmosott edényeknek. Semleges, élénkpiros és fekete edényszárítókat egyaránt megtalálhatsz, melyek egyedi, dekoratív konyhai kiegészítőid lehetnek, és szuper hasznos segítőid a mindennapokban.

Segítünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbb megoldást!

Edényszárító mosogató fölé, mosogatóba

Ha kisméretű konyhádban nincs elég hely a konyhapulton egy edényszárítónak, vagy egyszerűen csak nem illene a helyiség összképébe, érdemes a mosogatóba vagy afölé elhelyezhető megoldást választanod. 

A mosogatómedencébe süllyeszthető csepegtető tálcák és csepegtető alátétek valamivel kisebbek, mint a sztenderd mosogatótálcák, így könnyen be tudod rakni a medence aljába a száradó edényekkel és használaton kívül is. Ugyanakkor egy tálca fölött a pulton is bármikor használhatod, a mini verziókat pedig kis hely esetén is el tudod pakolni egy fiókba vagy szekrénybe a minél rendezettebb összképért. Műanyag és rozsdamentes edényszárítók közül is választhatsz.

Ha előfordul, hogy sok a mosogatni való edény, ideális választás a mosogató fölé helyezhető edénycsepegtető állvány szárító matraccal kombinálva. Segítségével az edények egy részét a mosogató fölött, a maradékot vagy nagyobb serpenyőket a pultra helyezett szőnyegen száríthatod, maximálisan kihasználva a rendelkezésre álló helyet

Összecsukható edényszárító matracok

Ezeknek az edényszárító megoldásoknak a legnagyobb előnye, hogy egy mozdulattal összehajthatod és elrakhatod őket használaton kívül, így a konyhád elegáns és letisztult marad - de a design formatervnek és kellemes színvariációknak hála használat közben sem kell szégyenkeznek miattuk.

A honlapunkon található megoldások szuper nedvszívó mikroszálas anyagból készültek, ami szinte egyidőben szárad meg az edényekkel, hogy rögtön el is pakolhass mindent. Előnye, hogy egyszerűen tárolható, nem kell alá tálcát raknod és vízkőfoltokkal küzdened, valamint szuper extra segítség sok vendég esetén. Hasznos, mozgatható rács betét is jár hozzájuk a minél helytakarékosabb használatért.

Nagy edénycsepegtető tálcák

A nagyobb méretű tálcák között egészen egyszerű és különféle szárító rekeszekkel ellátott változatokat is találsz. A vízelvezetővel ellátott megoldásokat a mosogatótálca mellé helyezheted, így az elvezetőből egyből oda csöpöghet a víz; ha erre nincs módod, a fogantyús edényszárítókból egy mozdulattal kiboríthatod a vizet. Nagy előnyük, hogy sok edény, pohár és evőeszköz számára biztosítanak helyet a csepegésre, könnyen mozgathatók és minimalista, stílusos külsejükkel is szép kiegészítői lesznek a konyhának.

Válaszd ki a konyhádhoz és stílusodhoz legjobban illő, modern edényszárító megoldást, tedd a mosogatás folyamatát egyszerűbbé, a konyhát pedig rendezettebbé a legötletesebb edénycsepegtetőkkel!

Az oldal tetejére