Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

mosogató lefolyó szűrők

A mosogató lefolyó tisztán tartása egyetlen eszközzel? Ha jól hangzik, hadd mutassuk be a legjobb design lefolyó szűrőket!

Az alábbi modern konyhai lefolyó szűrők segítségével egyszerűen akadályozhatod meg, hogy az ételmaradékok, főzés közben keletkező hulladékok utat találjanak maguknak a mosogató lefolyójába, miközben a csap környékének is szerethető, dekoratív kiegészítői lesznek.

Egyszerűsítsd le te is a konyhai takarítást, szerezz be egy könnyen használható konyhai lefolyó szűrőt!

Rendezés:

Szuper hasznos mosogató szűrők

Aki tisztított már lefolyót, az biztosan egyetért: nem ez az egyik legkellemesebb feladat a konyha takarításakor. A tányérok mosogatásakor a mosogatóba kerülő ételmaradékok, a főzés közben, zöldségek tisztításakor keletkező hulladékok jó, ha nem a lefolyóban kötnek ki, hiszen villámgyorsan eltömítik azt, ezért valamilyen módon meg kell akadályozni azt, hogy a szennyeződés egyáltalán oda jusson.

A mosogató lefolyó szűrő segítségével könnyen felfoghatod az ételmaradékokat és egyéb szemetet a mosogatóban. Az egyszerű, de annál nagyszerűbb eszközt csak helyezd a mosogató lefolyóra, és rögzítsd a vákuumos tappancsok segítségével. A szűrő simán átengedi a vizet, a minden mást ugyanakkor összegyűjt, így a mosogatás végeztével egy mozdulattal eltávolíthatod a mosogató szűrőt és vele együtt minden egyebet.

A webshopunkban található design mosogató lefolyó szűrők ötletes formatervezésű, szilikonból vagy hőálló gumiból készült eszközök, amik nemcsak a lefolyót segítenek tisztán tartani, de remekül is mutatnak a modern, stílusos konyhákban, kis játékosságot csempészve a mindennapokba.

Csapj le rájuk te is, tartsd tisztán könnyedén a konyhát mosogató lefolyó szűrő segítségével!

Az oldal tetejére