Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

sajtreszelők & konyhai reszelők

Zöldség, gyümölcs, sajt reszelése többé nem állhat az utadba: bemutatjuk a legötletesebb konyhai reszelőket!

Az alábbi sajtreszelők és zöldség reszelők, hámozók ergonomikus kialakítással és kiváló minőséggel gondoskodnak arról, hogy minél gyorsabban, könnyebben tisztíthasd és reszelhesd az alapanyagokat főzéskor, miközben a konyhapultodat is tisztán tartják.

Ints búcsút a szétszórt sajtnak és akadozó reszelésnek, tedd a főzést gördülékenyebbé a legjobb sajtreszelőkkel és konyhai hámozókkal!

Rendezés:

NAVETTA polírozott acél-fekete sajtreszelő sajt gyűjtő alátét tálkával

Raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
23.790 Ft 19.030 Ft

Peel & Grate mályva rozsdamentes acél konyhai zöldség-hámozó és durva reszelő

Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
7.490 Ft

Zest & Collect kék rozsdamentes acél konyhai zöldség-hámozó és finom reszelő

Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
7.490 Ft

A legjobb sajtreszelők és konyhai reszelők

Sajtreszelés, répa hámozás, fokhagyma vagy citrom reszelés: a főzés során rengeteg alkalommal van szükségünk megfelelő hámozó és reszelő eszközökre, amik nem hagynak cserben a legnagyobb munka közben sem. Egy jó minőségű kézi sajtreszelő vagy egy multifunkcionális reszelő és szeletelő segítségével rengeteg időt és energiát spórolhatsz meg, és gördülékenyebben végezheted a főzési előkészületeket.

Webshopunkba olyan prémium minőségű sajt- és zöldség reszelőket válogattunk össze, amik okosan átgondolt formatervekkel és ergonomikus kialakítással sietnek segítségedre a konyhában a minél hatékonyabb és kényelmesebb használatért. A kínálatunkban megtalálható eszközöket úgy alakították ki, hogy a lehető leggyorsabban és legkézreállóbb módon használhasd őket, miközben nem változtatják a konyhapultot csatatérré a kézi tekerős sajtreszelők óta jól ismert módon szétszóródó sajt darabkákkal és zöldség héjakkal.

Konyhai reszelő fajták

Sokféle reszelő közül választhatsz, melyek mindegyikét több feladatra is felhasználhatsz, ugyanakkor kialakításuk segít megállapítani, hogy ezek közül melyikben lesznek a legnagyobb segítségedre.

  • Sajtreszelő alátéttel: ez a fajta kézi sajtreszelő egy kis tálka tetejére rögzül stabilan, ugyanakkor eltávolítható módon. Segítségével a reszelt sajt azonnal a tálkába gyűlik, amit ezután már fel is szolgálhatsz az étkezőasztalon a spagetti mellé. Ez a fajta kialakítás segít rendet tartani a pulton, hiszen nem szóródik szét a reszelt sajt - így gazdaságosabban is használhatod fel a sajtokat.
  • Zöldség hámozó és nagy lyukú reszelő: egy multifunkcionális hámozó és reszelő segítségével két legyet üthetsz egy csapásra. A hámozó alkalmas a zöldség megtisztítására, míg a nagy lyukú reszelővel könnyedén reszelheted le a répát, uborkát és egyéb zöldségeket salátákhoz, tzatzikihez és egyéb köretekhez.
  • Finom reszelő: a kis lyukú reszelők kiválóan alkalmasak citrom héj, gyömbér vagy épp fokhagyma reszelésére, valamint sajtreszeléshez is használhatók. A legjobb reszelők szintén okosan beépített tartó tálkával rendelkeznek. Az alátétes sajtreszelőhöz képest a különbség a formában keresendő: a nyeles reszelő nagyobb alapanyagok, zöldségek, gyümölcsök esetében is kényelmesen használható.

Tedd konyhai felszerelésedet teljessé a legjobb kialakítású design sajtreszelők és konyhai reszelők, zöldség hámozók segítségével!

Az oldal tetejére