Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

mosogatószer adagolók

A kényelmes kézmosás és mosogatás a megfelelő mosogatószer adagolóval kezdődik: fedezd fel a legszebb design megoldásokat!

Folyton felboruló, a helyiség berendezéséhez a legritkább esetben illő mosogatószer adagolók helyett válogass elegáns, minőségi konyhai mosogatószer adagolók közül. Nemcsak hasznos segítőid lesznek a rend és tisztaság fenntartásában, de stílusos kiegészítőivé válnak a csap környékének is.

Válassz a legszebb beépíthető, pumpás vagy automata mosogatószer adagolók közül, és kombináld a kellemest a hasznossal mosogatás és kézmosás közben is!

Rendezés:

JOEY fekete kerámia mosogatószer adagoló szivacstartóval

Raktáron
Várható szállítás: 2023. február 09.
9.990 Ft
(1)

TOUCH fehér 236ml-es műanyag kicsi pumpás folyékony szappan adagoló

Utolsó 2 db raktáron
Várható szállítás: 2023. február 09.
5.990 Ft

PENGUIN fekete 355ml-es akril pumpás kézi szappanadagoló

Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2023. február 09.
5.990 Ft

JOEY sötétszürke kerámia mosogatószer adagoló szivacstartóval

Raktáron
Várható szállítás: 2023. február 09.
9.990 Ft

JOEY fehér kerámia mosogatószer adagoló szivacstartóval

Raktáron
Várható szállítás: 2023. február 09.
9.990 Ft
(1)

TORRE króm mosogatószer adagoló

Külső raktáron
Várható szállítás: 2023. február 10.
19.100 Ft

TORRE matt acél mosogatószer adagoló

Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2023. február 10.
24.300 Ft

TORRE polírozott acél mosogatószer adagoló

Előrendelhető
Várható szállítás: 2023. március 22.
39.550 Ft

TOUCH rózsaszín 236ml-es műanyag kicsi pumpás folyékony szappan adagoló

Raktáron
Várható szállítás: 2023. február 09.
5.490 Ft 3.290 Ft

EMPEROR fekete-fehér pumpás szappan és mosogatószer adagoló

Rendelhető
Várható szállítás: 2023. március 01.
7.990 Ft

EMPEROR fehér-ezüst pumpás szappan és mosogatószer adagoló

Rendelhető
Várható szállítás: 2023. március 01.
7.990 Ft

PENGUIN WALL fehér 355ml-es akril fali szappanadagoló

Raktáron
Várható szállítás: 2023. február 09.
11.990 Ft

PENGUIN ezüst 355ml-es akril pumpás kézi szappanadagoló

Raktáron
Várható szállítás: 2023. február 09.
5.990 Ft

JOEY piros kerámia mosogatószer adagoló szivacstartóval

Raktáron
Várható szállítás: 2023. február 09.
6.900 Ft

Kényelmes mosogatás és kézmosás a legjobb konyhai mosogatószer adagolókkal

A konyhai higiénia fenntartásához és a hatékony mosogatáshoz elengedhetetlen, hogy a mosogatószer stabil és kényelmesen elérhető módon álljon a rendelkezésedre.

A csiricsáré színű, kevésbé esztétikus megjelenésű műanyag flakonok halmozása helyett sokkal elegánsabb megoldás egy utántölthető adagolót  választani a konyhába, ami harmonizál a helyiség színvilágával és stílusával. Egy semleges színű, élénk vagy épp fekete mosogatószer adagoló csinos kiegészítője lehet a mosogatótálca környékének. A minőségi anyagból készült mosogatószer adagolók ráadásul sokkal stabilabbak, így használatuk is kényelmesebb még a legnagyobb kapkodás közben is.

A mosogatószer adagolása mellett néha hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy főzés előtt és közben a kézmosást is a konyhában intézzük. Ennek ellenére nem mindenkinek van kézmosó szappan adagolója is a mosogatószer mellett - pedig a kézmosáshoz fontos, hogy hidratáló szappant válasszunk az edények tisztítására használt szappanok helyett. Érdemes tehát két adagolót is odakészíteni a csap mellé: ezekből az asztali és a fali mosogatószer adagolókon belül is különböző típusok állnak rendelkezésedre.

  • Automata mosogatószer adagoló: az automata vagy szenzoros mosogatószer adagoló előnye, hogy érintésmentesen használhatod. Ez különösen sütés-főzés közben és után jön jól, amikor egyébként maszatos kézzel kéne megnyomnod az adagolót. A szenzor érzékeli az alá tartott kezet vagy mosogatószivacsot és automatikusan rányomja a szappant, így nem csöpög vagy koszolódik.
  • Mosogatószer adagoló pumpa: a klasszikus pumpás megoldásból választhatsz asztali vagy falra szerelhető verziót is, amivel több helyet spórolhatsz meg a csap környékén, és attól sem kell tartanod, hogy felborul. A fali mosogatószer adagolóból egymás mellé kettőt is felszerelhetsz, egyet a mosogatószernek, egyet a kézmosó szappannak.
  • Pultba építhető adagolók: erre alkalmas mosogatótálca vagy pult esetén a pultba építhető mosogatószer adagoló diszkrét és elegáns megoldást kínál a mosogatáshoz, és még egy extra kézmosó adagoló is kényelmesen elfér így a csap mellett.

Honlapunkon többféle módon rögzíthető, beépíthető, pumpás és szenzoros konyhai mosogató adagolókat is megtalálsz, így bármennyi hely is áll a rendelkezésedre, biztos lehetsz abban, hogy kényelmesen hozzá fogsz férni a mosogatószerhez vagy a kézmosó szappanhoz. A kiváló minőség és az elegáns design formatervezés garantálja, hogy még ezek az egyszerű funkciójú kiegészítők is kedvelt dekorelemei legyenek a konyhádnak.

Válaszd ki kedvenc megoldásodat és dizájnodat, és tedd még egyszerűbbé a konyhai higiénia fenntartását!

Az oldal tetejére