Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

Sóörlő & Borsörlő

A frissen őrölt fűszerek a legjobb dolgok, amik az ételeiddel történhetnek: kezdd az élményt az alapoknál a legszebb só és borsörlők segítségével!

Az alábbi kiváló minőségű, rozsdamentes acél és kerámia örlőfejjel ellátott, letisztult formatervezésű sódarálók könnyen és gyorsan segítenek a só és bors őrlésében, miközben az asztal kiegészítőjeként is remekül mutatnak.

Emeld az ételek ízét új szintre frissen őrölt só és bors használatával, szerezd be a legjobb sóörlőt és borsörlőt!

Rendezés:

PEREA átlátszó só - borsörlő

Raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
15.990 Ft 11.990 Ft

Design sóörlők és borsdarálók

Ha valami nélkül elképzelhetetlen a főzés, akkor az a két legalapvetőbb ízesítő: a só és a bors. A lehető legjobb eredményt pedig akkor érheted el, ha ezeket frissen őrölt formájukban használod fel. Az egész bors vagy nagyszemű tengeri só főzés közben történő darálásával az ételek ízének egy egészen új árnyalatát ismerheted meg.

A webshopunkban található kézi só és borsörlők segítségével gyorsan és kényelmesen, kézre eső módon darálhatod ezeket a fűszereket. A borsdarálók, sódarálók ergonomikus kialakítással és kiváló minőséggel sietnek a segítségedre a konyhában főzés vagy étkezés közben.

Az üveg borsörlő a legszebben megterített ünnepi asztalnak is elegáns, stílusos kiegészítője, miközben azt is mindig pontosan láthatod, mennyi só vagy bors áll még rendelkezésedre. A rozsdamentes acél és kerámia örlőfejek gyors és könnyed darálást tesznek lehetővé, emellett az asztalt sem koszolják össze, hiszen sóörlőt a talpára állítva az örlőfej felül foglal helyet, így használat után nem szóródik ki belőle semmi.

Tedd teljessé te is konyhai eszköztáradat és az étkezőasztal terítését kiváló minőségű, elegáns, minimalista formatervezésű sóörlők és borsörlők segítségével!

Az oldal tetejére