Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

sószórók & borsszórók

A só és a bors egyetlen terített asztalról sem hiányozhat: gondoskodj az alábbi szórókkal arról, hogy a legstílusosabb formában kerülhessenek oda!

A kínálatunkban megtalálható só és borsszóró szettek elegáns, modern és letisztult formaterveiknek köszönhetően a hétköznapokban és az ünnepi asztal kiegészítőiként is megállják a helyüket. Az okos kialakítás könnyű és tiszta használatot tesz lehetővé, hogy nyugodtan élvezhesd a finom ételeket.

Tedd teljessé a terítést, fedezd fel a legjobb sószórókat és borsszórókat!

Rendezés:

PEREA átlátszó só - só-bors szóró szett

Raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
10.990 Ft 8.240 Ft

Livo átlátszó 2db-os só-bors szóró szett

Raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
5.790 Ft 4.630 Ft

Design sószórók és borsszórók

Biztosan te is hallottad már a mesét, amiben a királylány azt mondta édesapjának: Úgy szeretlek, mint az emberek a sót!

A só és a bors a két legalapvetőbb ételízesítőnk, amik egyetlen konyhából sem hiányozhatnak könnyen hozzáférhető és adagolható módon, lehetőleg az étkezőasztalon. Ebből a pozícióból adódóan az is fontos szempont, hogy a só és borsszóró a modern konyhák és étkezők asztalainak, pultjainak is dekoratív állandó kiegészítője legyen, ami a legszebb terítéshez is remekül passzol.

A webshopunkban található minőségi só bors szóró szettek modern, minimalista formatervezésüknek köszönhetően a reggelizőasztalon épp úgy megállják a helyüket, mint az ünnepi teríték kiegészítőjeként. A sózás és borsozás egyszerű művelet a segítségükkel, hála az okos kialakításnak, így nem kell attól tartanod, hogy egy óvatlan mozdulattal túl sok fűszer borul az ételedbe. Az átlátszó tároló segítségével pedig azt is mindig pontosan láthatod, mikor kell újra tölteni a sószórót.

Élvezd a legfinomabb ízeket minden étkezés során, tedd teljessé a terítéket a legszebb sószóró és borsszóró szett segítségével!

Az oldal tetejére