Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

szalvétatartók

Gondoltad volna, hogy a szalvétatartók is lehetnek érdekes, stílusos kiegészítői az asztalodnak? 

Az alábbi modern, minőségi szalvétatartók elegáns, ötletes, mégis letisztult formatervezéssel gondoskodnak arról, hogy a szalvéták mindig kényelmesen kézre essenek. Segítségükkel igény szerint nagyszerű ünnepi étkezőasztal kiegészítőre is szert tehetsz, vagy egy kis játékosságot csempészhetsz a hétköznapokba.

Csapj le a kedvenc szalvétatartó designodra és tedd teljessé asztalod díszítését egy hasznos kiegészítővel!

Rendezés:

BUDDY fekete műanyag szalvétatartó figura

Raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
5.990 Ft

SCUDO matt acél szalvétatartó

Raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
13.990 Ft

SWIVEL fekete-ezüst fém állítható szélességű szalvétatartó

Raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
6.590 Ft

SQUIRE fekete acél asztali szalvétatartó

Raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
4.990 Ft

Ötletes design szalvétatartók

Akár ünnepi terítékről van szó, akár az étkezőasztal állandó kiegészítőjéről, a szalvéták elmaradhatatlan eszközök az étkezéskor, ebből kifolyólag pedig érdemes őket ízlésesen prezentálni. Egy-egy ötletes, eredeti formatervezésű szalvétatartó segítségével stílusosan díszítheted az étkezőasztalt, miközben a szalvétákat is mindig kéznél tarthatod.

Webshopunkba olyan design szalvétatartókat válogattunk össze számodra, melyek tervezői még ennek a nagyon egyszerű funkciójú tárgy formatervén is tudtak csavarni egyet úgy, hogy az eredmény továbbra is kényelmesen használható maradjon. A letisztult, modern és ötletes külsők ideális dekoratív tárggyá varázsolják a szalvétatartót, a különböző kialakítások között pedig biztosan meg fogod találni a stílusodhoz legjobban illő darabot.

  • A leszorító csipesszel ellátott szalvétatartó megakadályozza, hogy a szalvétákat felkapja a szél vagy egy óvatlan mozdulat rántsa ki őket, ezért ideális kültéri használatra is, ketri partik, közös grillezések hasznos kiegészítőjeként.
  • Az emberke formájú vidám szalvétatartó egy kis felszabadító játékosságot csempész a hétköznapokba, így biztosan mosolyogva nyúlhatsz a szalvétáért minden étkezés után.
  • A különböző modern, fémből készült szalvétatartók strapabíró és sok szalvétának helyet adó kiegészítők, amiket többféleképp, állítva vagy fektetve is használhatsz, és ideális mindennapos kiegészítője az étkezőasztalnak.

Fedezd fel te is a legötletesebb szalvétatartókat és díszítsd asztalodat a kedvenc megoldásoddal!

Az oldal tetejére