Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

szedőkanalak & merőkanalak

Bizonyos eszközök nélkül lehet főzni - de egy jó konyhai merőkanál nem tartozik ezek közé.

A szedőkanál magához a főzéshez, keveréshez, húsok forgatásához, valamint a tálaláshoz is elengedhetetlen. Az alábbiakban modern, ötletes és többfunkciós designer konyhai csipeszek, spatulák közül válogathatsz, amik felgyorsítják a munkát és helyet spórolnak meg a konyhafiókban.

Újíts be te is egyet a legjobb konyhai szedő eszközök közül!

Rendezés:

A legjobb konyhai szedőkanalak és merőkanalak

Tálalás, saláták kiszedése, keverés, forgatás, merés: egy jó szedőkanál és merőkanál elengedhetetlen eszköz a konyhában, csak úgy, mint egy megbízható mérőkanál készlet. A legújabb modern design megoldások még egyszerűbbé és kényelmesebbé teszik ezek használatát.

A szedőkanalak és egyéb eszközök kiválasztásakor a következőkre érdemes figyelni:

  • milyen minőségű anyagból készült,
  • kellőképpen hőálló-e,
  • multifunkciós, vagy csak egy dologra használható,
  • mennyi hely áll rendelkezésre a tárolásához.

Vásárlás előtt fontos utána járni, hogy a kiválasztott mérőkanál készlet vagy szakács csipesz jó minőségű, hőálló anyagból készült-e, amit biztonsággal használhatsz főzéshez. Az acélból készült eszközök például könnyen összekarcolhatnak egyes edényeket, míg például egy szilikon spatulát a sérülékeny teflon bevonatú serpenyőkben is nyugodtan használhatsz. Mindig vedd figyelembe, hogy a szedőkanál vagy merőkanál előreláthatóan milyen lábossal, serpenyővel fog együtt dolgozni a konyhádban.

Kisebb konyhák esetében, de nagyobb háztartásokba is jó ötlet olyan eszközöket választanod, amikkel egyszerre többféle főzési vagy tálalási folyamatot is el lehet végezni, így hosszú távon elkerülheted a rengeteg különböző funkciójú konyhai eszköz felhalmozódását a fiókokban, és nagyobb rendet tarthatsz a konyhában.

Újragondolt klasszikusok

Webshopunkba a legötletesebb, modern design konyhai eszközöket gyűjtöttük össze, amik között megtalálhatod legújabb kedvenc konyhai segítőidet

Talán te is úgy vagy vele, hogy az olyan egyszerű, jól bevált tárgyakat mint a szedőkanál nem érdemes cifrázni. Az alábbi okos formatervek azonban az eredeti klasszikusok újragondolásával jöttek létre, anélkül, hogy az egyszerűség rovására ment volna. Kis helyen is remekül tárolható, kényelmes használatú, multifunkciós szedőkanalak és merőkanalak közül válogathatsz, amikkel öröm a főzés - és nem mellesleg egyszerűbb a mosogatás.

Modernizáld te is konyhai eszköztáradat, újíts be néhányat ezek közül a szuper designer szedőkanalak közül!

Az oldal tetejére